Mi lehet az oka,hogy egy cukorbeteg rendezvényen a „diabetikus sütemény” a kínálat és elvétve sincsen például gyümölcs?

KérdésekMi lehet az oka,hogy egy cukorbeteg rendezvényen a „diabetikus sütemény” a kínálat és elvétve sincsen például gyümölcs?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ötlet??
Vélemény? Bármi?!

4 Válasz
katalin answered 13 év ago

Nem tudom de ha ilyet tesznek is ki ugy lenne jo ha oda irják a szénhidrát és energia tartalmat okulás szempontjábol.

Nyaszi answered 13 év ago

   Kedves Kolléganő!       Az előadás nagyon jól volt.     A menű összeállitásában nagy hiba volt,hogy diabetikus szakasszitens  nem kértek fel az étrend  összeállitásban.    Nem fel voltüntetve, hogy a sütemények kalória és szénhidrát tartalma mit tartalmaz.  A Kolléganővel  konzulválbva  a cukorbeteg részére minden szükséges legyen valamilyen alternativa!  Szeretnénk megkérni a kulbvezetőt, hogy legközelebbi szervezés alkalmával  nagy-nagy szükséges lennek a olyan kolléganővel venni fel a kapcsolatot, aki ezirányban nagyon jó szakképzéssel rendelkezik. 

A Sándor-bácsinak a nagyon lelkes,összetartó és kitartó munkájához a Jó Isten adjon nagyon sok erőt és egészséget. Kitartást a további munkájához.  Továbbra is toborozza a klubtagokat!

Ati42 answered 13 év ago

 Hát ez érdekes,mert mindenhol a sok zöldség,gyümölcsről beszélnek. akkor hogy is van ez?!

Marika answered 13 év ago

Igen mert azt tanácsolják az egészséges étkezéshez , naponta többször is ajánlott a gyümölcs és zöldségekből készült saláták fogyasztása .Desszert vagy kisétkezés helyett is . Egyébként a gyümölcsök esztétikai hatása sem elhanyagolandó !!!!