Mi a véleménytekek arrol, hogy sokan jobban betarják a diétátha drága készitményt vásárolnak?

KérdésekMi a véleménytekek arrol, hogy sokan jobban betarják a diétátha drága készitményt vásárolnak?
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Én ugy érzem amiért többet kell fizetni jobban oda figyel az ember  magára, mind amit kedvezményel vagy ingyen kap. Irjátok meg nektek mi erről  a véleményetek…..

4 Válasz
Nanita answered 11 év ago

Engem eddig sem befolyásolt és ezután sem fog, hogy többet kell fizetnem esetleg vagy ingyen van, csak az számít, hogy hogy érzem magam. 🙂

Sára Biró answered 11 év ago

 Anita téged nem,de valóban a továbbképzésen is erről beszéltünk,hogy vannak betegek akiknél a gomba szedés után javult az anyagcsere,"jobban diétáztak":-)

Szabó Eszter answered 11 év ago

 Sajnos ez egy alapvető emberi tulajdonság, hogy ha valamiért fizetnünk kell, azt többre értékeljük, és minél többet kell érte fizetni, annál értékesebbnek tartjuk. Ez persze gyakran nem így van, de az emberek fejében még sokáig fog élni az az elképzelés hogy "a drágább jobb". Még sok tapasztalat is csak nehezen írja át ezt a feltételezést.

Pityu answered 11 év ago

Eszternek a pártján állok, mint a "bevásárló". Naponta hallom, látom, hogy sok az áz és az akció alapján vásárolnak, étkeznek. Azt szoktam mondani: a drágát ha akciózzák: "viszik mint a cukrot" pedig sokszor az olcsóbb "többet ér", s most nem a primőrről van szó.