Mi a véleményetek arról,hogy az inzulinnal kezelt cukorbetegséget „csodadiétákkal” próbálják gyógyítani?

KérdésekMi a véleményetek arról,hogy az inzulinnal kezelt cukorbetegséget „csodadiétákkal” próbálják gyógyítani?
Horváth Anita kérdezte ennyi ideje: 13 év

Tegnap hallottam a híradóban,hogy inzulinnal kezelt cukorbeteg gyerekeket próbálnak a szülők az interneten terjedő csodadiétákkal "kikezelni" a cukorbetegségből.Mi erről a véleményetek?

11 Válasz
Krisztina Kiss answered 13 év ago

Én is látam és majd szét vetet a düh , hogy lehet egy szülö ilyen felelötlen. És ráadásul tudatlan.

Sára Biró answered 13 év ago

 Anita erre nem találok szavakat és egyben annyira mérges is vagyok. Hihetetlen,hogy a szülők képesek a gyerekeiket ilyennek kitenni. Sajnálom,hogy nem láttam a híradót!

jaskó answered 13 év ago

Ebben a körben az, aki a módszert ajánlotta még bűnösebb, mint azok, akik alkalmazták azt!!!!
Ostobaság, tudatlanság, hiszékenység, a szerencsétlen emberek félretájékoztatása, kihasználása=egy szép fekete keretbe foglalt gyászjelentés.
Hiányzik ez valakinek??? Ugye nem!
Az orvosok már bizonyítottak és a csodagyógyítók????

Katalin Nagy answered 13 év ago

Hát a gyerekeket kitenni ilyennek,felháborító,remélem jól megbüntetik a csodadiétást!!

Erzsok answered 13 év ago

 Láttam Én is és olvastam is ezt a hirt,de felháboritó mennyi hiszékeny ember létezik.Nem ismerik a cukorbetegség lényegét.Pont azt vonta meg a diéta ami a legfontosabb a beteg folyamatos kezeléséhez.Annyi reklám felvilágositás müködik mindenhol,csak nem fogják fel milyen veszélyes eltérni az orvosi utasitásoktól.Akinek a családjában van cukorbeteg még talán ök sem tudnak tanácsot adni egy rosszullétnél.Föleg ha egy szülö felelössége a gyermeke felügyelete.Neki kellenne legjobban vigyázni és felügyelni gyermeke állapotát.Nem érten hogy tudtak ilyen hülyeséget csinálni!Remélem jol lesznek a gyerekek és tanulság mindenkinek milyen hamar bekövetkezhet a baj!                                     Én sokszor megkapom,hogy miért nem az üres tányért nézem és lefogok fogyni,ha ezt betartom.A környezetemben is van egy pár cukorbeteg és olyan jó lenne beszélgetni velük,hátha tudnék tanácsot adni nekik.A reakciojuk az,hogy ne játszam meg magam ha nem tudok magamon sem segiteni.Én a sok streszz miatt vagyok sokszor roszul!Szerencsére magam tudom ilyenkor mit kell tennem és fél orán belül jobbaqn vagyok.Örülök ennek az oldalnak itt mindent kendözetlenül meg lehet beszélni.Kösszi   Erzsok

elekes andras answered 13 év ago

 Felháborító,hogy szülők kiteszik a gyerekeiket ilyennek.

Sára Biró answered 13 év ago

Most lesz  az M 1-esen  a műsor ezzel kapcsolatosan,nézzétek,ha van időtök!

katalin answered 13 év ago

MA ÉN IS MEGDÖBBENTEM EGY RÉG LÁTOTT ISMERÖSSEL TALÁLKOZTAM ÉS KÉRDEZTE A CUKROM.MONDTAM NEKI HOGY INZULINOZOK ÉS AZT KÉRDEZTE NEM E PROBÁLTAM A PÁLINKÁT MERT EGYIK ISMERÖSE ELHAGYTA AZ INZULINT MERT A PÁLINKA RENDEZI A VÉRCUKRÁT.HÁT MIT NE MONDJAK LE BÉNULTAM A HÜLYESÉGTÖL ÉS PROBÁLTAM ELMAGYARÁZNI HOGY AZ ÉLETÉVEL JÁTSZIK.

Sára Biró answered 13 év ago

 Hát Kati rengeteg alternatív gyógymódról hallottam,de a pálinka eme hatásáról még nem,hiába mindig hallunk valami hülyeséget. A nyáron volt egy inzulinos cukorbeteg férfi akinél 12 % volt a HgbAlC ,mert elhagyta az inzulint valamilyen gyógymód miatt (nem árulta el,mely csodaszer volt),az illető még nem jött vissza pedig már letelt a 3 hónap.  Kati ismerhetem a beteget,hozzánk járt?! Természetesen nevet nem szeretnék:-)