Mi a véleményetek a gyógygombákról? Esetleg valaki használta-e?

KérdésekMi a véleményetek a gyógygombákról? Esetleg valaki használta-e?
Ilona50 kérdezte ennyi ideje: 13 év
3 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Hallottam h gyógygombától rákos betegek gyógyultak meg hál isten! Szerintem a Krisztina hozzátudna szólni ehhez a kérdéshez!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Nekem személyes tapasztalatom a gyógygombákról nincs.
Éppen a múlt héten jött be a rendelőbe egy nagyon kedves betegem és behozott egy újságcikket. Kérdezte a véleményemet,mert többtől hallotta,hogy cukorbetegeknek jó. Neki is ezt tudtam mondani,hogy tapasztalat nincs. Sajnos az üzleti érdekek nagyok,és hihetetlen drágák a gombák.  Lehet jó,de ilyen sok pénzért nem sokan próbálják ki , és ezért nincs sok tapasztalat. Ha egy gyógyszer bekerül a piacra azt sok emberen évekig vizsgálják és még így is előfordul,hogy idővel nem válik be,de sokkal kisebb a rizikó bennük. a gombákról néhány ember vélekedik,hogy jó de mivel be kell lépni egy csoportba,hogy kedvezményt kapjon , akkor honnan lehet tudni,hogy hiteles??!! Mondják el lehet hagyni az inzulint stb…
Van olyan 2-es tip. cukorbeteg akinél tényleg ellehet hagyni az inzulint,mert életmódot változtat és inzulin adására helyreáll a szervezetben az inzulin termelése,illetve csökken az inzulin rezistentia így elhagyható az adása.
Semmiképpen nem javasolom,hogy gyógyszerese vagy inzulinos kezelést elhagyjon a gombák miatt. Ha valakinek van pénze kipróbálhatja a gyógyszerek mellett és az orvos ellenőrzése mellett. 

Krisztina Kiss answered 13 év ago

Kedves ilona apukám használja imár 8 honapja. önála prosztatánál van gond   Az ugy mond rák szürésnél magas eredmény lett. ÉS mondták hogy szövetanit vesznek neki.  És ezt ajálota egy ismerös neki gondolta veszteni nem fog és elkezte szedni azota hála érték vissza ment a normál tartományban. Problémája nincs . Majd februárba megy ujbol vissza ellenörzésre igazábbol arra már jobban kiderül tényleg az használt e.  HÁLA szövetant sem kellet venni mert mire  ment akkor vissza már eredményén javulás mutatkozot.  Igaz MINT sÁRI irta nem olcso dolog. De bövebben Irtam itt rola  vissza lehet olvasni. Ezt tudom írni jelenleg.  Mást ö nem szed csak ezt a gombát. Mindenki maga tudja hisz e bent vagy sem.