Mennyire figyelünk oda arra,hogy előre készített ételeket ne vásároljunk ?!

KérdésekMennyire figyelünk oda arra,hogy előre készített ételeket ne vásároljunk ?!
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

Az előre elkészített ételek kerülendő pl konzervek, dobozolt és fagyasztott előre elkészített ételek a cukorbetegek   a szív és érrendszer betegségben szenvedők, az elhízottak „ellenségei", mert tele vannak cukorral, liszttel ,adalékanyagokkal nátrium-glutamátot  vagy magas fruktóztartalmú kukorica szirupot tartalmaznak, gyakran használják cukor helyett édesítőszerként, mert sokkal olcsóbb.

5 Válasz
Marika answered 12 év ago

Mindamellett , hogy egészségtelenek , állandóan hallani a szavatossági idők meghamisításáról !!! Szinte naponta adnak hírt ilyen jellegű vissza élésekről és amikre nem derül fény??? Jóhiszeműen elfogyasztják ,azután nem tudják , hogy mitől lettek betegek . Az én párom sehol sem eszik meg semmit ,csak azt amit én főzök , néha ez is kínos tud lenni !!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Igaza van Marikának,megnem vennék ilyeneket ki tudja  mi lenne utánna? Vigyázni kell magunkra igaz ha vigyázunk akkor is történhet baj igy mint nálam  ,de most már minden jó:-) csak az a baj hogy  még kevesebb dolgot ehetek meg_!!    (a gyomrommal volt probléma) Úgy hogy én nem veszek kész kajákat az biztos!!

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Hát  én bizony ritkán de szoktam vásárolni ilyet inkább konzerveket . DE AZÉRT MEG NÉZEM MIT MERT OTT IS AZÉRT TALÁLHATÓ JOBB MINÖSÉGÜ. 

katalin answered 12 év ago

Konzervet vagy ilyesmit nem veszek de ilyen zacskos  porokat például csilihez szoktam venni.

Marika answered 12 év ago

Igen a csilis babhoz én is szoktam venni zacskós  csili alapot  , mert azt nem tudom olyan finomra elkészíteni. A párom imádja bab ételeket bármilyen formában , én nem annyira szeretem , az utóhatásai miatt .  De a békesség mindennél többet ér !!!