Mennyire érzitek fontosnak,hogy egy közösséghez tartozzatok?

KérdésekMennyire érzitek fontosnak,hogy egy közösséghez tartozzatok?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

5 Válasz
jaskó answered 11 év ago

Egy jól irányított szervezet, közösség erőt, biztonságérzetet, önbizalmat, tudást, tapasztalatot ad. Minden mindennel összefügg és mindenki mindenkit taníthat és mindenki mindenkitől tanulhat. Élhetőbbé teszi az életet, könnyebben elviselhetőbbé a terheket. Ennek jó és ideális példája a KeVa!!!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Igen itt a keva csak az a baj hogy sokan olvassák de nem szólnak hozzá pedig nagyon jó lenne ,több Kapuvári is van dehát ők tudják!!!Igen én mindíg szerettem közösséghez tartozni ,most jelen állapotomban a családom a közösség!Amúgy nagyon szeretnék közösséghez tartozni de erre már 0-esélyem van amit legjobban szerettem ,és a legjobb közösség volt számomra, az a munkám volt és az ottani főnökeim és a  kollegák   kolleginák voltak!!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

 Én nagyon fontosnak tartom.  Jó érzés valahova tartozni másokat megismerni, .itt is a keván is nagyon jó közöség alakult ki és a mi egyesesületünkben is nagyon jó közöség alakult.Mindegyik más és azért jó.

Marika answered 11 év ago

Fontosnak tartom nagyon sok információt kapunk és tapasztalatokat másoktól és segítséget ha valamire nem tudjuk a megoldást.Jó megosztani a sorstársakkal az eredményeket , vagy elkövetett bakikat . Nem utolsó sorban a gyors szakmai magyarázatot.Egy kapaszkodó ha elfáradtunk a mindennapos problémákkal a betegségünkkel kapcsolatosan. Egymástól erőt kapunk látva , hogy milyen rugalmasan oldja meg más ami nekünk gondot okozott.Köszönöm azt , hogy hozzátok tartozhatok !!!!

Sára Biró answered 11 év ago

 Többiek?