Mennyire érzitek fontosnak,hogy egy közösséghez tartozzatok?

KérdésekMennyire érzitek fontosnak,hogy egy közösséghez tartozzatok?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 9 év

5 Válasz
jaskó answered 9 év ago

Egy jól irányított szervezet, közösség erőt, biztonságérzetet, önbizalmat, tudást, tapasztalatot ad. Minden mindennel összefügg és mindenki mindenkit taníthat és mindenki mindenkitől tanulhat. Élhetőbbé teszi az életet, könnyebben elviselhetőbbé a terheket. Ennek jó és ideális példája a KeVa!!!!

Zsuzsanna Német answered 9 év ago

Igen itt a keva csak az a baj hogy sokan olvassák de nem szólnak hozzá pedig nagyon jó lenne ,több Kapuvári is van dehát ők tudják!!!Igen én mindíg szerettem közösséghez tartozni ,most jelen állapotomban a családom a közösség!Amúgy nagyon szeretnék közösséghez tartozni de erre már 0-esélyem van amit legjobban szerettem ,és a legjobb közösség volt számomra, az a munkám volt és az ottani főnökeim és a  kollegák   kolleginák voltak!!

Krisztina Kiss answered 9 év ago

 Én nagyon fontosnak tartom.  Jó érzés valahova tartozni másokat megismerni, .itt is a keván is nagyon jó közöség alakult ki és a mi egyesesületünkben is nagyon jó közöség alakult.Mindegyik más és azért jó.

Marika answered 9 év ago

Fontosnak tartom nagyon sok információt kapunk és tapasztalatokat másoktól és segítséget ha valamire nem tudjuk a megoldást.Jó megosztani a sorstársakkal az eredményeket , vagy elkövetett bakikat . Nem utolsó sorban a gyors szakmai magyarázatot.Egy kapaszkodó ha elfáradtunk a mindennapos problémákkal a betegségünkkel kapcsolatosan. Egymástól erőt kapunk látva , hogy milyen rugalmasan oldja meg más ami nekünk gondot okozott.Köszönöm azt , hogy hozzátok tartozhatok !!!!

Sára Biró answered 9 év ago

 Többiek?