Mennyire bízol meg az orvosodban, milyen a kapcsolatotok ???

KérdésekMennyire bízol meg az orvosodban, milyen a kapcsolatotok ???
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Egyre több helyen tűnik fel, hogy az orvosok csupán anyagi meggondolásból kénytelenek vállalni a ,,gyógyszer" gyártók által elvárt követeléseket. Egy részről ugyan érthető, de más szemszögből gyalázat. Sok betegség könnyedén gyógyítható lenne, ha nem ellenkezne a beteg és a ,,gyógyító" érdeke. Komoly dilemma, hogy mikor és kiben bízhat meg az ember fia. Ti hogy vagytok ezzel ???  ( íme egy példa :   http://rakkezelese.com/?utm_source=ggl-hu-c&utm_medium=ppc&utm_campaign=ggl-hu-c  )

9 Válasz
Best Answer
jaskó answered 11 év ago

A bizalmam fenntartással működik. Akiben megbízom, azt feltétel nélkül felvállalom. Akiben nem, azt nagyon sürgősen, akár konfliktus felvállalásával is ott hagyoim és keresek mást. Általában a gondozó főorvos tanácsát szoktam kikérni. Egy dolgot nem tűrök el. Nem szeretem ha hülyének néznek, vagy egy darab fának. Szeretek és részt kívánok venni a gyógyulásomban. Ez nélkülem és az orvos nélkül sem megy. Ezt csak együtt lehet sikerre vinni. 37 év diab után már van akkora rutinom az eü.ben, hogy rövid úton leszűröm: a valós helyzetről és partnerként beszélünk, vagy félvállról kezelve madárnak néznek. Kezelő orvosaimhoz többnyire több évtizedes kapcsolat fűz és igen jó viszonyban vagyunk. Viszont hosszasan tudnék mesélni a félresiklott  kezelésekről és a nem én általam teremtett megalázó helyzetekről. Na ezeket zártam le sokszor nagyon határozottan, talán keményen is, vállalva ennek minden kockázatát. Én mindig megadom a kellő tiszteletet, de ezt viszont is elvárom!

Tri-Ton answered 11 év ago

 Ezért is nagyon jó jó a KEVA !!!  Itt mi egymás közt is ki tudjuk értékelni a hatékony és a ,,mondva csinált" kezelési módszerek értelmét, vagy éppen értelmetlenségét. Saját példámmal tudom igazolni, hogy egy KEVA-s beteget nehéz ,,megvezetni" mert tudja mi a baja és tisztában van a lehetőségeivel. ( mondta ezt a saját orvosom ) Aki örül neki, hogy ,,értelmes" betegei vannak, így könnyen tud hű maradni az orvosi esküjéhez. ( ha Ő is itt hagyna, mint szegény LACI barátom komolyan gondba lennék a kihez-tovvább-al kapcsolatban ) 

Zoltán answered 11 év ago

Én kissé mindennel és mindenkivel bizalmatlan vagyok,a szükséges,és egészséges mértékben.Mindennek utána nézek,és érdeklődöm. megszerettem ezt az oldalt,nagyon sok véleményt elolvastam!sokat tanulok tőletek.

Tri-Ton answered 11 év ago

 Zoli !   Ez relatív,( ki a diák és ki a tanár ) itt mindenki tanul és ha hozzászól akkor egyben tanít is. A lényeg, hogy itt minden hozzászólás őszinte és saját ,,szívből jövő" kell, hogy legyen. Így egységes a ,,csapat" és nem működik az ,, oszd meg őket és uralkodj" elv, mert az itt lehetetlen. Ezért nagy a KEVA !!!

Tri-Ton answered 11 év ago

 Jaskó !  Éreztem én mindig, hogy mi rokon lelkek vagyunk. ( mintha én írtam volna )

jaskó answered 11 év ago

Én is így látom Tóni!

Zoltán answered 11 év ago

Én látom a KEVA nagyszerűségét! Ezért légyszi adjatok még 1 pontot,hogy pontozhassak!

Tri-Ton answered 11 év ago

Zoli !  Ennyit tudtam, jó éjt !!! 

Tri-Ton answered 11 év ago

 84 !!!