\”megkergült\” az Optimum gépem

Kérdések\”megkergült\” az Optimum gépem
Edina kérdezte ennyi ideje: 12 év

Sziasztok!Nem tudom mi történt az Optimum cukormérőmmel,reggelre egy megjelölt? 6,4 es febr.1-i értéket illetve egy 14.hó 1-i 🙂 hi mutatott,elég érdekes és minden más elszállt belőle.kicsit most gondban vagyok mert újat még nem irathatok,nem telt le a 6 év,illetve a 77elektronika messze van,de ha el is küldöm javíttatni addig mivel mérek?anyagilag nem készültem és nem is tudok,hogy most veszek új gépet.igaz van másik gép de mérőcsíkom nincs hozzá,ami annyi lenne mint egy fél új gép.van valami ötletetek?és a dokim pesten van,ahova az utiköltség is vetekszik a mérőcsík árával…mérni mér a gép,de nem tudom jót-e

9 Válasz
Best Answer
jaskó answered 12 év ago

Edina! Nézd meg alaposan a gépeden a beállításokat. Ha valamilyen véletlen nyomás következtében elállítódott a dátumod (2012), akkor össze vissza mutat mindent, mert megzavarodott a memóriája. Ha visszaállítod a helyes időpontot, újra jól muzat mindent. Én már jártam így. Természetesen csak akkor igaz mindez, ha a dátum nem jó!!

katalin answered 12 év ago

Szerintem probálkozz  elem cserével jobbat nem tudok igy nehéz és ilyen csikom nincs de milyen a másik géped?

Edina answered 12 év ago

Megnéztem,de jó az idő a gépen.a másik gépem Accu-Chek Active

Sára Biró answered 12 év ago

 Edina lüldd el postán a 77 Elektronikába,ott nagyon készségesek és megnézik,ha szükség meg is  javítják.
Sokszor mondom a betegeknek,hogy használják ki a 6 évente felírható készüléket,még ha be is cserélnek 1-1 készüléket,mert kell legyen tartalék vércukormérő. nagyon gyakran azt a választ kapom,a régi még jó!

katalin answered 12 év ago

Sajnos olyan csikom sincs pedig szivesen adtam volna nekem méry és ideál készülékem van.

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Edina, én azt tudom felajánlani segítségül, hogy ha eljuttatod hozzám Gödre kedd estig a műszert, akkor én szerdán beviszem magammal és egy egyetemistával elküldöm a 77 elektronikához bevizsgálásra. Nagy valószínűség szerint még aznap meg lesz. De ha hosszabb idő a javítás, akkor úgy tudom adnak cserekészüléket. Sárának igaza van, fontos hogy mindenkinek két készüléke legyen.

Edina answered 12 év ago

Köszönöm szépen a segítséget,ha nem tudom megoldani Krisztián akkor lehet,hogy igénybe veszem a segítséged.bár a gépem most remekül működik mintha semmi sem történt volna,de azért elküldöm bevizsgálásra.

Sára Biró answered 12 év ago

 Edina működik a géped?

Edina answered 12 év ago

Szia Sára!Igen,azóta működik és szerintem(sajna)jókat,mert most kicsit magasabbak az értékek.