Lehet, hogy korán örültünk?

KérdésekLehet, hogy korán örültünk?
jaskó kérdezte ennyi ideje: 9 év

 Szoríthatnak a cukorbetegeken Rövidebb póráz, vagy gondosabb orvosi felügyelet
http://nol.hu/belfold/20130330-szorithatnak_a_cukorbetegeken
Akkor most hol lakik az igazság?

10 Válasz
Best Answer
Halász Gabriella answered 9 év ago

Most berágtam!!!

Tudjátok azon háborodom fel, hogy a drogosok, az alkoholisták több "törődést" kapnak, mint mi!!! 🙁 Ők betegek (a TB álláspontja szerint)!!!!

Mi úgy vagyunk elkönyvelve, hogy magunk tehetünk a bajunkról..kérdem én?: a drogosok nem, és az alkoholisták nem???

Ők mehetnek szanatóriumba, meg mindenféle TB által támogatott kezeléseket kapnak.. holott csak Ők maguk tehetnek arról, hogy betegek lettek!!!
Ők támogatják…. a cukorbeteg gyerekeket nem, azokat, akik más betegség kapcsán nem tudják tartani a cukor értékeiket, azokat büntetik!!! 🙁

jaskó answered 9 év ago

Vajon melyik lesz az érvényes? A Szócska úr 28.-án, a Hír Tv-nek adott nyilatkozata, vagy ez a Népszabadság ból származó információ? Azt hiszem nem túlzok, ha a magam részéről úgy érzem: teljesen hülyének nézik a betegeket. Viszont Kincses János megszólalt és várja egy másik szervezet kezdeményezésére indított AB vizsgálat eredményét. De hol a MACVOSZ kezdeményezése? (költői kérdés)

rgyorgy answered 9 év ago

Szívesen válaszolnék, de ez egy tabu téma (a valódi okokat illetően)

Sára Biró answered 9 év ago

 Már korábban hetekkel ezelőtt  jelezték az inzulinos cégek , hogy törvény módosítás várható az 1.típ. cukorbetegeknél, ezért én  a Szócska Úr által kijelentett információnak hiszek és remélem,hogy valóban igaz volt, és nem jön magyarázkodás, hogy nem így gondolta stb.. Egy nevét elhallgató gyerekorvosnak még kevésbé hiszek , aki korábban nyilatkozott mint az államtitkár.(a gyerekeket nem érintette  az analóg inzulin változás korábban ).
Természetesen akkor lesz" világos ", ha írásban látjuk.
Cukorbetegeket úgy gondozni valóban nem lehet, ha a diabetológus orvos egy évben egyszer látja az inzulinos cukorbeteget. Sok beteg elmondja, hogy amikor a háziorvos kiírja az inzulint a vércukornaplót nem kérnek.

jaskó answered 9 év ago

Csak halkan mondom: sokan vagyunk……

Marika answered 9 év ago

Sajnos egyre többen leszünk az egészségtelen táplálkozás miatt . Gondolok a gyorséttermekben és rendszer nélkül " bekapott" ételekre , mert mindenki rohan hogy valahogyan meg tudjon élni és a  gyerekeink követik a példát .

jaskó answered 9 év ago

Marika, én nem így értettem, hogy sokan vagyunk, hanem úgy, hogy ideje lenne megfogyatkozni, ha nem megy magától, hát ……………..

Hné M Melinda answered 9 év ago

 Ez tényleg felháborító! Igaza  van a Gabriellának, az alkoholositák, drogosok, akik valóban saját maguknak köszönhetik a betegségüket, ők rokkantak, és a gyógyszert is támogatással kapják. (és több  a nyugdíjuk mint az én fizetésem). Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a Rákosi-rendszerben is ingyen volt az inzulin- hát most ennél is rosszabb korszakot élünk?

Pityu answered 9 év ago

Úgy érzem, hogy Jaskónak tökéletesen igaza van, –sajnos.

Kati Nagy answered 9 év ago

Jaskó nagyon igazat mondtál. Ez a nagy igazság. Én már legutóbbi ellenőrzéskor ezt  az orvosomnak el is mondtam, igaz nem ő tehet róla.