Lehet, hogy korán örültünk?

KérdésekLehet, hogy korán örültünk?
jaskó kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Szoríthatnak a cukorbetegeken Rövidebb póráz, vagy gondosabb orvosi felügyelet
http://nol.hu/belfold/20130330-szorithatnak_a_cukorbetegeken
Akkor most hol lakik az igazság?

10 Válasz
Best Answer
Halász Gabriella answered 11 év ago

Most berágtam!!!

Tudjátok azon háborodom fel, hogy a drogosok, az alkoholisták több "törődést" kapnak, mint mi!!! 🙁 Ők betegek (a TB álláspontja szerint)!!!!

Mi úgy vagyunk elkönyvelve, hogy magunk tehetünk a bajunkról..kérdem én?: a drogosok nem, és az alkoholisták nem???

Ők mehetnek szanatóriumba, meg mindenféle TB által támogatott kezeléseket kapnak.. holott csak Ők maguk tehetnek arról, hogy betegek lettek!!!
Ők támogatják…. a cukorbeteg gyerekeket nem, azokat, akik más betegség kapcsán nem tudják tartani a cukor értékeiket, azokat büntetik!!! 🙁

jaskó answered 11 év ago

Vajon melyik lesz az érvényes? A Szócska úr 28.-án, a Hír Tv-nek adott nyilatkozata, vagy ez a Népszabadság ból származó információ? Azt hiszem nem túlzok, ha a magam részéről úgy érzem: teljesen hülyének nézik a betegeket. Viszont Kincses János megszólalt és várja egy másik szervezet kezdeményezésére indított AB vizsgálat eredményét. De hol a MACVOSZ kezdeményezése? (költői kérdés)

rgyorgy answered 11 év ago

Szívesen válaszolnék, de ez egy tabu téma (a valódi okokat illetően)

Sára Biró answered 11 év ago

 Már korábban hetekkel ezelőtt  jelezték az inzulinos cégek , hogy törvény módosítás várható az 1.típ. cukorbetegeknél, ezért én  a Szócska Úr által kijelentett információnak hiszek és remélem,hogy valóban igaz volt, és nem jön magyarázkodás, hogy nem így gondolta stb.. Egy nevét elhallgató gyerekorvosnak még kevésbé hiszek , aki korábban nyilatkozott mint az államtitkár.(a gyerekeket nem érintette  az analóg inzulin változás korábban ).
Természetesen akkor lesz" világos ", ha írásban látjuk.
Cukorbetegeket úgy gondozni valóban nem lehet, ha a diabetológus orvos egy évben egyszer látja az inzulinos cukorbeteget. Sok beteg elmondja, hogy amikor a háziorvos kiírja az inzulint a vércukornaplót nem kérnek.

jaskó answered 11 év ago

Csak halkan mondom: sokan vagyunk……

Marika answered 11 év ago

Sajnos egyre többen leszünk az egészségtelen táplálkozás miatt . Gondolok a gyorséttermekben és rendszer nélkül " bekapott" ételekre , mert mindenki rohan hogy valahogyan meg tudjon élni és a  gyerekeink követik a példát .

jaskó answered 11 év ago

Marika, én nem így értettem, hogy sokan vagyunk, hanem úgy, hogy ideje lenne megfogyatkozni, ha nem megy magától, hát ……………..

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Ez tényleg felháborító! Igaza  van a Gabriellának, az alkoholositák, drogosok, akik valóban saját maguknak köszönhetik a betegségüket, ők rokkantak, és a gyógyszert is támogatással kapják. (és több  a nyugdíjuk mint az én fizetésem). Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a Rákosi-rendszerben is ingyen volt az inzulin- hát most ennél is rosszabb korszakot élünk?

Pityu answered 11 év ago

Úgy érzem, hogy Jaskónak tökéletesen igaza van, –sajnos.

Kati Nagy answered 11 év ago

Jaskó nagyon igazat mondtál. Ez a nagy igazság. Én már legutóbbi ellenőrzéskor ezt  az orvosomnak el is mondtam, igaz nem ő tehet róla.