Lehet e beszerezni valahol, olyan kis hűtő tasakot amibe ilyen melegbe magunkkal vihetjük az inzulint.

KérdésekLehet e beszerezni valahol, olyan kis hűtő tasakot amibe ilyen melegbe magunkkal vihetjük az inzulint.
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 11 év
38 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 11 év ago

 A tavaly nyáron valaki jelentkezett egy hasonló kérdésre,de nem találom a választ.  Van olyan kis táska  a gyógyszertárakban amibe jégakú van (vigyázni közvetlen ne érintkezzen az inzulin a jéggel),vagy a bevásárlóközpontban van tasak az is megfelel a célnak. Ha más nincs egy termoszba be lehet tenni az inzulint.

Nanita answered 11 év ago

Gyöngyi! Kösziiiiiiiiiiiii. Azt hiszem én pont ilyenre gondoltam ,ami hűt is, de elfér a megszokott táskácskámban és az ára is elfogadható.

Gyöngyi answered 11 év ago

Igen nekem is nagyon megtetszett. Én is eddig a gyógyszertárból kapott táskát hordtam, de túl nagy. Úgy gondolom, ahhoz, amíg beérek a munkahelyemre, pont elég lenne egy kisebb is. Egy hosszabb útra esetleg jó a nagyobb.

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönjük szépen Gyöngyi. Ma is egy betegnek 20 körüli volt a vércukra,mondtam,hogy cserélje ki az ampullát,kíváncsi vagyok,hogy megromlott az inzulin?!

Nanita answered 11 év ago

Lehet hogy megromlott, de az is lehet, hogy a meleg miatt.

Sára Biró answered 11 év ago

 Lehet a meleg miatt is ,de még most van beállítás alatt inzulin váltás történt(kevert humánról,analóg mixre)

Gyöngyi answered 11 év ago

Végül én innen rendeltem meg, mert úgy látom itt a legolcsóbb a szállítás, és több lehetőség van, postahivatal vagy egyéb pontokon átvenni stb.

https://www.ebolt.hu/product358037_category12639-Ardes_TK62_GEL_PACK_huto_tasak.html

Örülök, ha tudtam segíteni. Engem is izgatott már ez a kérdés, most volt időm megnézni.

Sára Biró answered 11 év ago

 A tegnap írtam,hogy egyik betegnél ismét magas vércukrok voltak,na kiderült hogy ampulla csere után kezdett rendeződni. Pedig rákérdeztem,hogy hűtőtasakban volt az inzulin ? Ma kiderült,hogy a tegnap igen de azt megelőzően a kocsiban volt "csak úgy".

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Gyöngyi! Ez nagyon jó, tetszik, már meg is rendeltem. Tényleg belefér a táskámba, nem kell külön cipelni, mert ami nekem volt az jóval nagyobb.