Lehet e beszerezni valahol, olyan kis hűtő tasakot amibe ilyen melegbe magunkkal vihetjük az inzulint.

KérdésekLehet e beszerezni valahol, olyan kis hűtő tasakot amibe ilyen melegbe magunkkal vihetjük az inzulint.
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 12 év
38 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 12 év ago

 A tavaly nyáron valaki jelentkezett egy hasonló kérdésre,de nem találom a választ.  Van olyan kis táska  a gyógyszertárakban amibe jégakú van (vigyázni közvetlen ne érintkezzen az inzulin a jéggel),vagy a bevásárlóközpontban van tasak az is megfelel a célnak. Ha más nincs egy termoszba be lehet tenni az inzulint.

sarok answered 12 év ago

 Nekem évek óta van egy tolltartom 2db-od tépözáras és jol tartja a szobahömérsékletet.Állandóan magamnál hordom a kistáskámban.Eddig bevált!Most nagyon jó a cukrom,pedig rendszeresen fogászatra járok.Mindent pépesen készitek teljesen más a szénhidrát felszivódása.Jobban megfogom rárgni az ételt ezután.Nagyon melegem van naponta 2x lezuhanyzom és nem megyek sehova!

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves sarok! Ma egy betegnek éppen ezt mondtam,hogy csináltassa meg először a fogait,mert ha rostos ételt nem tud enni,mert nem tudja megrágni az ételt ,akkor a vércukra is hamarabb emelkedik és fogyni sem tud,pedig nehéz fizikai munkát végez. Teszel akut belé , ha kimész? 

jaskó answered 12 év ago

Ha egy viszonylag elegáns és nagyon használható hűtőtáskát akartok venne, akkor menjetek el egy horgászboltba és kérjetek egy csalihűtő táskát. Egy jégakku pontosan belefér, egyébként tökéletesen tárolja a hideget és véd a meleg ellen. Télen egy jégakkut szoktam forró vízben megmelegíteni és azt teszem az aljába. Praktikus kis eszköz és nem is olyan nagyon drága, ráadásul egy életre szól.

Julcsi answered 12 év ago

Pár éve lehetett kapni akciós Aktiviát 6 db-os kiszerelésben és volt hozzá egy aranyos kis hűtőtáska, én azt használom.

Pityu answered 12 év ago

Julcsi által ajánlott "hűtőtáskák" ismerem, övcsat is van hozzá. Nagyon jó dolog.

Marika answered 12 év ago

Egy ilyen hűtőtáskát kaptunk ajándékba amikor teszteltük az ASTRA -ZENEKA gyógyszerét amit Jaskó is ajánlott , valóban nagyon szuper !!!

Zsóka answered 12 év ago

Nagyon köszönöm a  jó tanácsokat , körbe nézek !!

Hné M Melinda answered 12 év ago

 Gyógyszertárban biztosan kapni, sőt nekem abba adták az inzulint. Azt mondták, ez ingyen jár,szuprer, mindkét oldalán külön rekesz van a jégakunak, középre az inzulin + 1/,2 l. víz is befér. Kisebb is létezik, de az csak egyrekeszes, bár azt mondják amennyiben a jégakut alufóliába becsomagoljuk,akkor nem fagy meg a mellette lévő inzulin.

Gyöngyi answered 12 év ago

Sziasztok!

Találtam egy nagyon jónak tűnő hűtőtasakot, amely alkalmas inzulin és gyógyszerek tárolására.
http://www.ardesshop.hu/termekek.php?termek=96