Kinek sikerült megszabadulni a fölösleges kg-tól?

KérdésekKinek sikerült megszabadulni a fölösleges kg-tól?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 14 év
5 Válasz
Violetta Varga answered 14 év ago

Én mióta megszülettem túlsúlyos vagyok,sajnos! Eleinte mindenféle fogyókúra módszert kipróbáltam,kisebb nagyobb sikerekkel,amit leadtam hamar vissza is szedtem,lassan 2éve kb, kiderült hogy cukorbeteg vagyok,kaptam gyógyszereket rá,tanácsokat étrend megváltoztatása miatt,próbálkoztam fogyni,szoba bicóztam(ok), diétáztam(ok),nem láttam semmi eredményt, most pár hónapja ahogy egyre többet járok kezelőorvosomhoz, ajánlottak nekem egy injekciót amit VICTOZANAK hívnak és mióta a VICTOZA injekciót használom azóta 7kg lement,természetesen sok mozgás és szigorú diéta betartása mellette!! Természetesen nem csak nekem ajánlották, mellettem még nagyon sokan használják, jó eredményekkel!! Sok erő, kitartás,sok mozgás,szigorú diéta, betartás kell !! Sárikának nagyon szépen köszönöm a segítségét !! És merjenek fordulni hozzá bizalommal,lelkiismeretesen végzi a munkáját !! Victoza injekciósoknak sok erőt és kitartást kívánok !!

Violetta Varga answered 14 év ago

 lemaradt h az injekciotol nagyon szep vércukor eredmenyeim vannak !!és a sok mozgastol normalis lesz a vérnyomas is ami nagyon fontos !!

Julcsi answered 14 év ago

Elvették tőlem a humán inzulint, most analógot kapok azóta l4 kg fogytam. Hála Bodó Sárikának!!!!!!!!! Rengeteg jó tanácsot tud adni és erőt!! Én csak hálával tartozom neki!

katalin answered 14 év ago

Miota uj inzulinokat kaptam én is fogytam 10kg. – ot, természetesen én is a Sárinak köszönhetem de többet is kellene még de most meg állt, hozzá teszem 8 honap kellet hozzá.

Erzsi answered 14 év ago

Mióta végleg száműztem a fehér kenyeret,természetes az elfogyasztott mennyiséget is csökkentve/ a barnából is, másból is !!!/  sikerült 7 kilótól megszabadulni. Mennyi az a testsúly ami elfogadható, amikor még nem vagyunk elhízottak? A Sárika nagyon sok  hasznos tanáccsal tud nekünk szolgálni!Köszönjük Neki!!