Teljes kiőrlésű lisztből készítettetek palacsintát? CH-t számoltatok?Ötletek,tippek??
Teljes kiőrlésű lisztből készitjük a palacsintát ,most olyan szilvalekvár volt a töltelék ami abszolút cukorszegény volt!!! Úgy kaptuk,vékonyan megkentük és semmi cukor!!!
Én is abból készítem és saját diabetikus lekvárral, vagy csak simán gyengén sózva eszem!
Én ugye fele sima fele rétes liszt de ezt ti ugye teljes kiörlésel aztán szóda víz só reszelek a tésztába almát és ugy sütöm ki végül fahéjas cukoral hintem meg. EZ az egyik változat a másik amit ti is irtok .
Erzsébet még nem próbáltam a tönkölybúzalisztet. Megköszönnénk,ha leírnád a lekvárkészítést.Tényleg ki szokott csak édesítővel (gyümölcscukor nélkül) lekvárt készíteni?