Ki,hogyan készíti a palacsintát ?

KérdésekKi,hogyan készíti a palacsintát ?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Teljes kiőrlésű lisztből készítettetek palacsintát? CH-t számoltatok?Ötletek,tippek??

8 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Teljes kiőrlésű lisztből készitjük a palacsintát ,most olyan szilvalekvár volt a töltelék ami abszolút cukorszegény volt!!! Úgy kaptuk,vékonyan megkentük és semmi cukor!!!

Julcsi answered 11 év ago

Én is abból készítem és saját diabetikus lekvárral, vagy csak simán gyengén sózva eszem!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Én ugye fele sima fele rétes liszt de ezt ti ugye teljes kiörlésel aztán  szóda víz só  reszelek  a tésztába almát és ugy sütöm ki végül fahéjas cukoral hintem meg. EZ az egyik változat a másik amit ti is irtok .

Pityu answered 11 év ago

Finomra darált dióval, úgy az igazi.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 🙂 VAGY SÁRGABARACKLEKVÁRRAL,VAGY TÚRÓVAL:-)

Erzsébet answered 11 év ago

Tönkölybúzlisztből készítem. És saját cukor és édesitő nélküli lekvárból.

Sára Biró answered 11 év ago

 Erzsébet még nem próbáltam a tönkölybúzalisztet. Megköszönnénk,ha leírnád a lekvárkészítést.Tényleg ki szokott csak édesítővel (gyümölcscukor nélkül) lekvárt készíteni?

Filyó Éva answered 11 év ago

Dia-Wellness palacsintaporból.