Ki tanitotta meg nektek az inzulin beadását??

KérdésekKi tanitotta meg nektek az inzulin beadását??
Zsóka kérdezte ennyi ideje: 13 év
4 Válasz
MariMarton answered 13 év ago

Nekem kezdetben csak egy nővér beszúrta és a kezembe adta,hogy adjam! Utána voltam a diabetológián ahol a szakápoló elmondta mit hogyan kell csinálni! Ezt követően kezdtem jobban érezni magam! De nagyon nehéz volt a kezedet! Én fontosnak tartom,hogy egymásnak elmondjuk és megosszuk a tapasztalatot,mert így sokat lehet tanulni!

Julcsi answered 13 év ago

Belgyógyászaton állitottak át- és be inzulinra. Nagyon aranyos nővérek voltak akik segitettek. Én már a 2. nap magam adtam, mert tudtam, hogy előbb utóbb meg kell csinálnom. Nem kell tőle félni, szerintem sokkal jobb mint a tabletta.

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Zsike! Megosztanád velünk, hogy  Téged hogyan tanítottak meg az inzulin injekció beadására,annyi hasznos információval szolgáltál nekünk eddig is !

Zsóka answered 13 év ago

Sajnos engem nem tanítottak az inzulin beadásra, mert akkoriban olyan sok volt a beteg a rendelőben egyszer megmutatta az asszisztens, hölgy a területeket ahová adhatom, hogy kell a tollat összeszerelni beletenni a patront és a tűt.Aztán magamtól tanultam meg.Ma már szervezettebben megy a rendelés mert előjegyzett időpontra mennek a betegek, és mindenkire szánnak 10 percet és nincs torlódás.