Ki, milyen fogyókúrás módszert próbált? Eredményes volt?

KérdésekKi, milyen fogyókúrás módszert próbált? Eredményes volt?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év
34 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

 Gyöngyi francia salátát nem is kell enni,azon majonéz van,de érdemes a párolt zöldségekkel variálni, zöld fűszerekkel ízesíteni. Egy kicsit egyoldalúan táplálkozol. Próbáld ki, hogy csak hetente egyszer egyél krumplit, a főzelék legyen másból pl. a cukkiniből is készíthető főzelék,vagy  a párolt zöldségkeverékekkel próbálkozzál. Egy kicsivel ehetsz több gyümölcsöt 7 gramm CH-ig belefér egy kis saláta is, vagy egy fél alma tízóraikor. Javulna az immunrendszered is hidd el ritkábban lennél beteg. Sok sikert a próbálkozáshoz!:-))

Gyöngyi answered 11 év ago

Köszönöm, majd próbálkozom. Egyébként gyümölcsöt szoktam többet enni, ha a vércukor értékem lehetővé teszi. Edzés után vagy előtt a legtöbbször indokolt valamilyen gyorsan felszívódó Ch fogyasztása, ekkor is szoktam gyümölcsöt is enni. Táplálékkiegészítőket is szedek, elsősorban flavin7 vitamint All In. kapszulát, valamint BiosaFlorát (probiotikum) Inulion Forte Fruktózt és pecsétviaszgomba kapszulát (ez jó hatással van a vércukorra). Ezek mellett nem szoktam influenzás lenni és náthás sem.

Sára Biró answered 11 év ago

Gyöngyi a sok táplálék kiegészítőnél egészségesebb és olcsóbb a zöldségféle és a gyümölcsök. Én is szoktam amikor fáradt vagyok gyógyszertárban kapható vitaminokat szedni.

Gyöngyi answered 11 év ago

Ebben teljesen igazad van, de cukorbetegként nem fogyaszthatok annyi gyümölcsöt, ami fedezné a vitaminszükségletem szerintem, a zöldségekkel meg hadilábon állok. A nyáron nem szedtem a vitamint és három hónap után kezdtem kimerültebb lenni, szóval ez is igazolja a szükségességét az én esetemben. Ez amit szedek nem szintetikus, mert az sem mindegy. Van mellette flavonoid, ami segíti a felszívódást. Egy vegyész barátom magyarázta el a különbséget.