Ki, milyen fogyókúrás módszert próbált? Eredményes volt?

KérdésekKi, milyen fogyókúrás módszert próbált? Eredményes volt?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év
34 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

Szia kedves Gyöngyi!  Köszönjük a hasznos információt és gratulálok a fogyáshoz és főleg ahhoz,hogy ennyire kitartó tudsz lenni.  Lényegében Neked sikerült az életmód változtatás,ami a cukorbetegség ,az elhízás egyik legfontosabb "ellenszere":-)Bármilyen kis fogyásnak örülni kell és ha tartós, akkor különösen. Nem ismerem a csodabogyót,de én is hallottam valamilyen szerről,ami kedvező az inzulin rézistentiara.
Jó lett a HgbA1C értéked? Mert úgy emlékszem Levemirt adsz?

Gyöngyi answered 12 év ago

Szia kedves Sárika!

Igen, én már annak is örülök, ha pár gramm lemegy. Novorapidot és Inzulatardot használok. Az utolsó HgbA1C ami márciusban volt, az 5,9 volt. Most jövő héten készülök menni a következő vizsgálatra. Remélem, ez sem lesz sokkal rosszabb. Az biztos, ha én olyan helyzetbe kerülnék, hogy döntenem kellene a humán és az analóg között, akkor inkább vállalnám az 50 %-os fizetést, de maradnék e mellett.
A glabridinről akit érdekel ajánlom az alábbi videókat (nem áll szándékomban reklámozni):

http://www.youtube.com/watch?v=jlJrEKsLNoA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VDGxqL1we-E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=szLJZuzGiJ0&feature=related

Gyöngyi answered 12 év ago

Az előbbi hozzászólásomhoz. Tehát ez nem csodaszer. Ezzel önmagában fogyni nem lehet szerintem, ha valaki továbbra is a korábbi életmódját folytatja és mozgásszegény életmódot folytat, valamint a szükségesnél lényegesen több kalóriát fogyaszt. Tehát mindenképp kell életmódot változtatni, az étkezésre odafigyelni és lehetőleg mozogni. Ebben az esetben van esély arra, hogy a glabridin is segít. Tehát én sem csodaszerként kezdtem el szedni. Abban is biztos vagyok, hogy az én esetemben sokkal lassabban lesz eredménye (ha lesz egyáltalán), de mint tudjuk a pozitív gondolkodás nagyon fontos. Meglátjuk.
Egyszer már próbálkoztam szedni, de rosszkor, mert akkor épp nem volt lehetőségem mozogni (achilles ín gyulladása miatt). Tehát nem is volt látszata, így abba is hagytam. Most azonban rendszeresen mozgok heti 4-5*50 perc ellipszis tréneren, ezért ismét megpróbálom.

Sára Biró answered 12 év ago

Igen Gyöngyi az   életmód változtatás a kulcsszó enélkül semmilyen fogyókúra nem sikeres. Majd várjuk a beszámolót! Tényleg nagyon ügyes vagy,ehhez sok akaraterő szükséges.

Sára Biró answered 12 év ago

Ildikó"i Egyéni módszerem: kenyeret, tésztát nem eszem. Édesség? Mértékkel és ritkán diabetikus vagy étcsokoládé . Az étkezési adagjaimat is csökkentettem. Fogytam és most tartom a súlyomat. A közérzetem jó".

Gyöngyi answered 12 év ago

Nos, az elmúlt hónap alatt szerencsére a kritikus területről is sikerült pár cm-t fogynom, vagyis a haskörfogatom 3 cm-el kevesebb, a csípőből 6 cm-t sikerült lefaragni. Azt nem tudom, hogy ebben a Flavin7+Glabridinnek van-e szerepe, de az tény, hogy eddig erről a területről nem sikerült fogynom.
Tovább folytatom, majd még beszámolok.

Sára Biró answered 12 év ago

 Szia Gyöngyi! Hát a kritikus helyekről  szerintem a legjobban a rendszeres mozgás segít,de hát sose tudni. Mindenképpen gratulálok,hihetetlen hogy mennyire kitartó vagy!

Gyöngyi answered 12 év ago

Mindenképp én is annak tudom be, hiszen heti 5*50 percet ellipszisen mozgok, csak eddig erről a területről nem indult be a fogyás, csak erre akartam az előbb célozni. Lehet véletlen persze, lehet hogy egyébként is most indult volna be. Majd kiderül, ha abbahagyom a termék szedését. Egyébként mint írtam egyéb hatása is van a Flavin7-nek, a glabridin az csak plusz benne.

Gyöngyi answered 12 év ago

Sárika, ami igazán kérdésként merül fel bennem az, az, hogy mindenhol azt olvastam, ha mozgok és ugye az izom zsír arány megváltozik, akkor idővel az inzulin szükségletnek is csökkenni kellene. Hát én ezt még nem igazán tapasztalom, pedig már 8 hónapja mozgok, igaz kg-ban csak 4 kg-t fogytam, centiben azonban lényeges változások történtek, derék körfogatom pld. 9 cm-el kevesebb, csípőből is 10 cm lement. A karom is vékonyabb, azt nem mértem, mert az nem igazán izgatott. Szerinted mikor várható, vagy csökkenni fog-e az inzulin szükségletem?

Sára Biró answered 11 év ago

Mindig aktuális téma. Gyöngyi csökkent a súlyod,illetve az inzulin szükségleted?
Többiek?