Ki fizeti meg a káromat ???

KérdésekKi fizeti meg a káromat ???
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

Hetente 3 – 5 alkalommal is Győrben vagyok, ezért kértem, hogy apámat ( beledi lakos ) a győri kórházba irányítsák és ne a soproniba. Ennek ellenére a beutaló orvosa ( nevet nem írok ) mégis Sopronba irányította. Ezen még Szabó főorvosúr segítő próbálkozása sem tudott változtatni. Most heti 700-800 kM-t autózhatok feleslegesen, mert kiderült, hogy Beled a győri kórházhoz tartozik. ( http://tek2012.gyemszi.hu/ )

3 Válasz
Best Answer
Nanita answered 12 év ago

Valóban Beled Győrhöz tartozik. Tudom nem vigasztal, de sajnos akkora a káosz, hogy az orvosok sem tudják. Én tegnap ha 10 helyen nem néztem meg, hogy hova tartozunk, akkor sehol, szinte mindenhol más volt az info. Aztán valami sugallat alapján ( bár előbb is eszembe juthatott volna, hiszen naponta használom a minisztérium portálokat), megnéztem itt is. Hát én nagyon el vagyok keseredve.
Aki ezt kitalálta, na inkább nem mondok semmit.

rgyorgy answered 12 év ago

Kedves TrI-ton,
Ma kaptam a Területi ellátási kötelezettségről a következő weblapot:
http://tek2012.gyemszi.hu/tek1/index.php
Beled települést átfutva nem is találtam Soproni illetékes ellátást.

Tri-Ton answered 12 év ago

Köszönöm Anita és Gyuri !  Én is ezt látom és most kellően bosszús vagyok, hisz én direkt kértem a Győrt. Most pedig úgy vagyok mint ma is, ebéd után Sopron és természetesen, most meg Győrben vagyok.