Kerem segitsen valaki!

KérdésekKerem segitsen valaki!
Vigh Eniko kérdezte ennyi ideje: 12 év

A baratnom kisfia 5 eves es igen nagy erdeklodest mutat a szexualitas irant!Folyton csak az van az eszebe hogy melyik nonek vagy kislanynak foghatna meg a nemiszervet,illetve megakarja nezni minden noszemelynek  a mellet vagy nemiszervet!Valosaggal sir es kerleli az annyat hogy beszeljen a lanyokkal hogy megfoghassa azok nemiszervet!Tulzasnak tartom hogy a mesek es egyeb dolgok helyett ot csak ez erdekli!Ami ennel is inkabb megbortankoztatott valamelyik nap az az volt hogy a kutyank aki amugy nonemu,allandoan simogatta a kutyat meg csokolgatta,de addig szeretgette igy amig ramenosen elkezdte  a kutya nemiszervet is tepni,babralni es hiaba allitsuk le mert nem akarta abbahagyni!A mi leginkabb zavar hogy mar lassan nem akarok talalkozni vele mert folyton a fenekemre csap es allandoan a labamkoze nyul meg a melleim fogdossa ha nem figyelunk ra!Idegesitoen tulzasnak tartom,szerintetek egyaltalan normalis ez  a gyerek???Egy verset nem tud,se eneket,egy epp mondatot nem tud elmondani de az esze csak
a szexen van!Jelzem ,ez legalabb 1 eve hogy igy mukodik es mindt jobban es jobban erdekelt ezekben!

16 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Ajha! Hát Esztike és Sárika biztosan tud válaszolni ,érdekes egy téma!!

Vigh Eniko answered 12 év ago

Igen ,ez igy van kedves Istvanne -de ledobbentem hogy az annyuka egyertelmuen visszautasitja hogy elmennjenek es meg meg is haragudott ram,azt mondvan az o gyereke normalis es nem kell orvoshoz vinnie!
Kerdezem,vajon mi fog tortenni ha ez igy marad?Mi lessz a gyerekkel??

sarok answered 12 év ago

 Kedves Enikö    a gyerek amit lát és tapasztal mint a tükörkép vissza adja saját kifelyezésén.Nekünk is volt ilyen problémánk a gyerekkel /fiu/.A barátja családjában látta a rossz példát.Orvosi segitséggel megoldottuk a problémát.Az elsö,hogy a környezetböl eltávolitani azokat az embereket akik rossz hatással vannak a kisfiura.Máskülönben állitólag 11-12 éves korban már természetes a másik nem iránti érdeklödés,de nem a tulzott,hanem csak kiváncsiság szinten.Muszály segiteni ennek a gyereknek,hogy egészséges felnöt legyen.

Vigh Eniko answered 12 év ago

Igen kedves Sarok,ez igy igaz es teljes mertekben osztom a velemenyed!
En is igy latom ,ezt orvosolni kell es ehez tenyleg szakember segitsege szuksegeltetik!
Bar csak az edesannya belatna hogy gond van es elfogadna hogy ez valoban sulyos dologga valhat!
Koszonom neked es mindnekinek a valaszokat-kellemes unnepeket kivanok mindnekinek-sok szeretettel
udvozlok mindenkit,Eniko!

Pityu answered 12 év ago

Most már eltelt egy kis idő. Történt valami?

Vigh Eniko answered 12 év ago

Sajnalattal kozlom hogy a szulok nem latjak be a gyerek problemajat es nem viszik orvoshoz!Meggyozodesuk hogy tok normalis dolgokat muvel es hogy igazi ferfi lessz!Meg buszkek is ra!A minap egy rajzfilmet neztunk kozosen ,a kutyam ott allt mellettem es egszer csak azon kapom magam hogy a gyerke benyul az ujaval akutyam fenekebe!Ne tudjatok meg milyen ideges lettem,meg  akutyamat is feltem tole!Vaosagosan ha lehet most ma regy ideje kerulom a talakozast veluk!Kiabrandito szamomra ez az orultseg!Koszonom valaszoitokat nagyon dragak,nagon kedvesek vagytok!Sok szeretete udvozlok mindenkit <3 Eniko!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Szerintem ezt a témát hagyjuk. Ilyen aberrált ,,népeknek,, itt nincs helye. Határolódj el tőlük. Tudomásul kell venni, hogy van ilyen is, de nem kell, hogy közénk tartozzanak. A pornó ipar egy más műfaj, főleg az animál, de az nem erre a honlapra való. Sajnálom a gyermeket és hibáztatom a szüleit, de tudomásul veszem, hogy semmi közöm hozzá. Az Ő gyermekük.