Kerem segitsen valaki!

KérdésekKerem segitsen valaki!
Vigh Eniko kérdezte ennyi ideje: 12 év

A baratnom kisfia 5 eves es igen nagy erdeklodest mutat a szexualitas irant!Folyton csak az van az eszebe hogy melyik nonek vagy kislanynak foghatna meg a nemiszervet,illetve megakarja nezni minden noszemelynek  a mellet vagy nemiszervet!Valosaggal sir es kerleli az annyat hogy beszeljen a lanyokkal hogy megfoghassa azok nemiszervet!Tulzasnak tartom hogy a mesek es egyeb dolgok helyett ot csak ez erdekli!Ami ennel is inkabb megbortankoztatott valamelyik nap az az volt hogy a kutyank aki amugy nonemu,allandoan simogatta a kutyat meg csokolgatta,de addig szeretgette igy amig ramenosen elkezdte  a kutya nemiszervet is tepni,babralni es hiaba allitsuk le mert nem akarta abbahagyni!A mi leginkabb zavar hogy mar lassan nem akarok talalkozni vele mert folyton a fenekemre csap es allandoan a labamkoze nyul meg a melleim fogdossa ha nem figyelunk ra!Idegesitoen tulzasnak tartom,szerintetek egyaltalan normalis ez  a gyerek???Egy verset nem tud,se eneket,egy epp mondatot nem tud elmondani de az esze csak
a szexen van!Jelzem ,ez legalabb 1 eve hogy igy mukodik es mindt jobban es jobban erdekelt ezekben!

16 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Ajha! Hát Esztike és Sárika biztosan tud válaszolni ,érdekes egy téma!!

Vigh Eniko answered 12 év ago

Igen Zsuzsanna!
Nagyon fura helyzet es valoban szuksegem lenne egy konkret valaszra!Kell e orvoshoz vinni ezt a gyereket vagy valami rendelleneseggel szuletett?

Sára Biró answered 12 év ago

 Szia Enikő. Ebben a témában az Eszter tudna segíteni, de véleményem szerint  gyerekpszichológushoz mindenképpen el kellene vinni. Szerintem történt valami a kisfiúval és azért viselkedik így. 

Vigh Eniko answered 12 év ago

Igen,en is azt hiszem!

Barcsak Eszter belepne!Szuksegem van a valaszara mert a gyerek annya elfogult es nem latja be hogy a gyereknek komoly problemai vannak szerintem!

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Enikő !   Ez ugyan nem válasz csak egy előzetes keresztkérdés. Hol van az apja és mi az Ő véleménye, illetve hogyan áll a gyermekhez ? Mennyire vesz részt a nevelésében ? ( remélem nem az 5 éves gyermek az egyetlen ,,férfi,, a családban,,)

Tri-Ton answered 12 év ago

És mégegy kérdés. Mit lát a gyermek a TV-ben illetve videón, valamint milyen közösségekkel találkozik ?

Vigh Eniko answered 12 év ago

Kedves Tri-ton baratom,ezek jo kerdesek!

A kedves apanak tetszik fia viselkedese,sot buszke ra,ugy gondolja a fia igazi ferfi lessz!!
Nem torodik a gyerekkel,soha se viszi sehova es durva reszeges ember!Gyakran bantalmazza a csaladjat!
A feleseget gyakran agyermek szeme latara megveri!
Erdekes modon a gyerek megis ragaszkodik az apjaho pedig annyja mindent megad neki!
Az apa bizony gyakran perverz modon beszel a felesegevel a gyerek meg hallja!
Konyveket meg filmet nem latott a gyerek ami befolyasolhatna!Nem tudom ha esetleg nem latta szuleit intim kapcsolatban!??

Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Enikő!

Mindenképpen szakemberhez kell fordulni, és gyermekpszichológus kell, hogy lássa a gyermeket. Lehet a háttérben sok minden az apa agresszív viselkedésétől az anya nem elég erőteljes tiltásáig. az sem kizárt, hogy óvodában történt vele valami, ha ovis.

De mindenképpen el kell vinni pszichológushoz, mert ez a viselkedés egyáltalán nem normális.

Vigh Eniko answered 12 év ago

Kedves Eszter!

Nagyon szepen koszonom valaszod,en is ugy latom mindenkeppen hogy nem normalis viselkedes es azert is irtam mert szakemberkent a te velemenyed nagyon fontos volt!
Koszonom  meg egyszer mindenkinek a valaszokat-szolok az edesanyanak!
Puszi,szeretettel udvozlok mindenkit<3

kontra istvánné answered 12 év ago

Én is ismertem egy kis fiút akinek hasonló volt a viselkedése.  Elvitték pszichológushoz és 3hónap múlva a gyerek viselkedése javult. A családi problémák álltak mögötte, az anyának is és az apának is járni kellet családi terápiára.