Kérem ezt minden KEVA felhasználó olvassa el !!!!!

KérdésekKérem ezt minden KEVA felhasználó olvassa el !!!!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

 JASKO barátunk és sorstársunk indított egy topicot ,, Éljetek a lehetőséggel …. ,, címmel.  Ez egy alapítvány által kitűzött díjról szól. Szeretnénk, ha ezt a díjat a MI SÁRIKÁNK kapná, hisz többet tesz értünk mint bárki más. Feláldozva a szabadidejét azon fáradozik, hogy nekünk könnyebb és átláthatóbb legyen a betegségünkkel összefüggő életünk.  Ezért kérek – kérünk mindenkit, aki egyetért azzal, hogy SÁRIKA megérdemli ezt a díjat tegyen egy bejegyzést JASKO által indított topicba. ( ne ide, hanem ODA !!! Köszi !!! )

21 Válasz
Tri-Ton answered 12 év ago

 Kérlek Benneteket, hogy ezt a felhívást ne hagyjuk az oldalról ,,kicsúszni,, !!!   Ha azt látjátok, hogy középen, vagy alul van, hozzászólásként semmi többet mint egy   ,, ! ,, jelet tegyetek rá.  Köszi !!!

katalin answered 12 év ago

MEGTESSZÜK!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Nem engedjük lecsúszni!!

Tri-Ton answered 12 év ago

 Helló Csajok  !!!      Ezt ne engedjük ki a képből, a másikra csak a szavazatok menjenek!  Köszi !!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Sziasztok!!Olvassátok el legyetek szivesek!!!Mindenki!!!!

Géza Horváth answered 12 év ago

Én már el is küldtem a javaslatomat a kuratóriumnak, nem tudtam hogy ezt már valaki szervezi.Jó ötlet,minél többen vagyunk annál nagyobb az esély hogy ezt a díjat az kapja aki legjobban megérdemli és ez SÁRIKA!

Tri-Ton answered 12 év ago

Helló Géza !  Köszönöm, sőt köszönjük, hogy ezt külön megtetted. Azért próbállunk egy közös szavazást, hogy aki külön nem teszi meg annak a szavazata is beszámítson az eredménybe. Mégegyszer KÖSZI, TE is csapat tag vagy !!! Sok sikert Neked és a KEVA-nak !!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Géza -köszönöm,de mint korábban is írtam az a legnagyobb díj,hogy valaki rám gondolt,ez nagyon nagy megtiszteltetés és hihetetlen öröm.
Mindenkinek köszönöm, azoknak akik személyesen ismernek és azoknak is akik csak a kevaról ismernek!

Tri-Ton answered 12 év ago

Sárika !   Köszönjük Neked a KEVA-n betöltött szerepedet és itt nem nagy szerepet játszik a főállásod. ( a tudásod annál inkább ) Itt egy a lényeg : aki választ vár egy kérdésére ( mégpedig olyanra amit nem tud, vagy éppen bizonytalan benn ) az Tőled , vagy a betegtársaitól megkapja a választ. A KEVA-t pedig Te hoztad létre és Te vagy a szellemi ,,anyja,, . Ebből következik, hogy itt minden köszönet ( ha nem is első sorban ), de végeredményben Téged illet. Ezt ha tetszik, ha nem el kell fogadnod és ha már megcsináltad együtt kell élned vele !!! ( akkor is ha nem a hatalomvágy miatt tetted. Ide Jutottál !!! Fogadd el ! )

Marika answered 12 év ago

Sárika tényleg ne szerénykedj , mert ezek tények amik az önzetlen, odaadó munkádat igazolják !! Én is ugyan úgy látom ahogyan Toni és a többiek is itt az oldalon !!! Nagyon sok mindenre tanítottál meg  minket amit nagyon köszönünk Neked , és még mennyi tanulni valónk , van !!!!!