Kapuvári Diabétesz Klub beszámoló.

KérdésekKapuvári Diabétesz Klub beszámoló.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Öt éves a kapuvári Diabétesz Klub, ez alkalomból, ma ünnepi találkozó volt. Örömmel tapasztaltam,hogy a tagok száma növekedett. Volt szerencsém megismerni  a soproni Egyesület Elnök asszonyát, a  soproni Klub Alapítóját.Elismerő oklevelet kapott  a kapuvári Klubot létrehozó kedves betegünk a Szilvágyi Laci bácsi.
A jelenlegei vezető Kis Sándor lelkiismeretesen végzi a munkáját,de örülnének,ha fiatalok is jelentkeznének a klubba,és szívesen fogadnák, ha lenne olyan cukorbeteg aki esetleg vezetőséget is vállalna a későbbiek folyamán .
A mai napi téma a neuropathia volt,de természetesen az életmódbeli tanácsok, vércukormérés fontossága is  elhangzott. Számos jó kérdés érkezett.
Megfogalmazódott a betegek körében,hogy a háziorvos évente legalább egy alkalommal minden beteget küldjön el vérvételre és jó lenne,ha évente egy alkalommal minden cukorbeteg elkerülne a diabetológiai szakrendelésre. Bizony bármerre megyek elhangzik,hogy még a mai napig sok beteg vagy szégyenli
 azt , hogy cukorbeteg,vagy fél elmondani a munkahelyén,hogy az.

3 Válasz
Pityu answered 12 év ago

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. Gratulálok Szilvágyi Lászlónak az elismeréshez.

Sára Biró answered 12 év ago

 Pityu ott volt a Jerkó Úr fényképezett. Bocsánat,ha netán tévesen írnám a nevét.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Megmondom őszintén ollan jó lenne résztvenni ilyesmin,csak nekem elindulni nehéz valahova aztán mikor már ott vagyok már semmi gond!!