Jól fogalmazott az újságíró?

KérdésekJól fogalmazott az újságíró?
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Idézem: "Októbertől büntethetik a vétkező cukorbetegeket" Jól hangzik, de mi van akkor, ha nem én, hanem az objektív körülmények hibáztak?
http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/oktobertol-buntethetik-a-cukorbetegeket-376780

44 Válasz
Best Answer
Julcsi answered 12 év ago

Mi van azokkal akik terhesség alatt lettek cukorbetegek és mint én is, amit anyai ágon örököltem és a 2.terhességem alatt lettem beteg? Minket is büntetni kell? Igaza van az újságírónak! Alkoholisták,drogosok akik másoknak is ártanak vagy esetleg tettlegesen is bántalmaznak másokat? Ők megveszik a problémát, de mi?!

Hné M Melinda answered 12 év ago

 Köszönöm a válaszotokat. A teáról egy kicsit többet? Az már nekem is feltűnt,hogy a fehéren rögtön látszik, az elsőt is a rendelőben vettem észre, természetesen itt tiszta fehér minden, ahogy kijöttem megszűnt,de már megtanultam megkeresni szabadban is a foltokat.

Sára Biró answered 12 év ago

 Melinda ezt érdemes elolvasni:http://blog.keva.hu/?p=460

Nanita answered 12 év ago

Melinda én a fekete áfonya levél teát iszom pár hónapja ( Marika jóvoltából). Én 3 dl vizet felforralok,teaszűrőbe beleteszem a szárított aprított leveleket és leforrázom a vízzel. 10 percig így áztatom, majd a teaszűrőt kiveszem belőle. Hivatalosan 2 dl vizet írnak, de én egy kicsivel hígabbra csinálom a minden zöldre való allergiám miatt. Reggel 9-kor és délután 2 körül iszom meg elfelezve. Utána egy kicsit sűrűbben kell wc-re menni a vízhajtó hatása miatt, de én sokkal élesebben látok tőle.

Mária Miklós answered 12 év ago

Kedves Jaskó!
Teljesen igazad van, abszolut egyetértek Veled.  Felháborító, elszomorító, megdöbbentő intézkedéseket hoznak ebben a zavaros gazdasági és morális helyzetben.
Kik hozzák ezeket a döntéseket????

Jaskó, ne idegeskedj ezen….ne  gondolj rá mindig…minden rendben van és rendben lesz..

Üdvözlettel:
Marika

« Előző 1 3 4 5