Izület gyulladást összefüggésbe lehet-e hozni a cukorbetegséggel?

KérdésekIzület gyulladást összefüggésbe lehet-e hozni a cukorbetegséggel?
nika0422 kérdezte ennyi ideje: 13 év

mostanában gyakran van ízület gyulladásom iszonyat nagy fájdalommal jár  most a válamba van szinte a jobb kezem nem is tudom fel emelni  szeretném tudni mit javasoltok rá és lehet e köze a cukorbetegségnek hozzá?

8 Válasz
Best Answer
Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Nika !

Valószínű van közte összefüggés, mert nálam is mielőtt kiderült a cukor problémám rendszeresn előfordult izületi fájdalom. Igaz, hogy most normál cukorérték mellett egy ideje nincs vele gondom, de a kérdésed kapcsán jutott most eszembe, hogy ez lehetett az oka. Én szoktam használni a kínai fájdalomcsillapító tapaszokat és jók voltak. Gyógyszertárban is kapható és az ,,ugró  tigris,, képes a legjobb. Nem egy nagy ügy pár száz forint, 4 db van benne és 1/2 – 1 órán belül kezd megszűnni a fájdalom.

nika0422 answered 13 év ago

szia Tri-Ton
köszönöm a választ ki fogom még mai nap folyamán próbálni szinte egész éjjel nem alszom mert ahogy meg mozdulok jön az a iszonyatos fájdalom én azért gondoltam hogy lehet köze a cukornak hozzá mert ez idáig nem volt vele problémám kb egy éve jelentkezett.

Tri-Ton answered 13 év ago

Remélem neked is használni fog, tényleg nagyon jó.Ismerős az érzés, nagyon kellemetlen mikor az ember éjjel a legkisebb mozdulatra is felébred a fájdalomtól.  Ma nem biztos, hogy van gyógyszertár, de kínai üzletekben is és 100 Ft-os boltokban is, szóval sok helyen kapható. Várom az eredményt !

Tri-Ton answered 13 év ago

Még egy javaslat, bár gondolom ez neked természetes. Először csak pár órára tedd fel és kiderül okoz-e esetleg bőr allergiát. Nekem nem volt ilyen gondom. Ha nincs gond maradhat akár 20 – 30 órát is nem kell levenni. Ha felszívódott a hatóanyag tartalma szinte magától leesik. ( legalábbis könnyű levenni )

nika0422 answered 13 év ago

 nagyon szépen köszönöm a kedves tanácsot ki fogom próbálni és okvetlen értesíteni foglak a eredményről !kívánok nagyon szép hétvégét !

Sára Biró answered 13 év ago

 Nika! Nem lehet,hogy az a karod fáj amelyiken a féloldali bénulásod volt?

nika0422 answered 13 év ago

szia Sárika nem mert a jobb vállamba van a nagy fájdalom és a bal kezem sérült de most már jobb mert szedtem izület gyulladásra gyógyszert és már tudok vele dolgozni és enni mert sajnos fel emelni nem tudtam

Sára Biró answered 13 év ago

 Szia Nika!Örülök,hogy jobban vagy,de remélem a cukraid nem romlottak el?