Inzulin adagoló eszközzel szembe milyen elvárásaitok vannak?

KérdésekInzulin adagoló eszközzel szembe milyen elvárásaitok vannak?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

mennyire fontos, hogy pl. hogy néz ki a beadó toll?

18 Válasz
Nanita answered 11 év ago

Nekem fontos szempont, hogy vékony legyen ( Sajnos a Sanofi tollak vastagak- kicsit vékonyíthatnának rajta,egyébként pedig nagyon pontosak kivéve a Solostar), stabil, pontosan adagoljon és most egy új igény is felmerült bennem,hogy fél adagot is lehessen velük beadni. Vékonyságnak a Novo tollak tökéletesen megfelelnek.

jaskó answered 11 év ago

Számomra a csúcs toll az Innovo volt, amelyik digitálisan kijelezte a beadott egységet és rögzítette a beadás pontos idejét. Hülyeség és feledékenység ellen szuper volt. Annál nem volt kérdés eldönteni, hogy beadtam e vagy sem az inzulint. én nagyon sokáig használtam és végtelenül sajnáltam, amikor befejezték a gyártását.

Hné M Melinda answered 11 év ago

Igazad van Jaskó. Az Innovo csúcs volt. Igaz, nem volt vékony mint ahogy Anita szeretné, de kicsi volt, talán egy mobilnál is kisebb, és tényleg mindent kijelzett. 

jaskó answered 11 év ago

Számomra az Innovóhoz hasonló készülék lenne az ideális. De én is a kisméretű, könnyen kezelhető, pontos és jól látható beadó toll a legfontosabb.. A szinválaszték csak annyiban fontos, hogy a két fajta inzulin megkülönböztethető legyen.

jaskó answered 11 év ago

Egem nem érdekel, hogy ki mit gondol a cukorbetegségemről. Talán még kicsit hivalkodok és polgárt pukkasztok vele. Szégyellje magát az, aki emiatt rosszra gondol. Ezért a toll formája, elrejthetősége egyáltalán nem érdekel, csak a praktikuma. Sajnálom, hogy az innovó jellegű tollakat nem gyártják. Életbiztosítás volt!!!! Biztonságérzetet adott!

Sára Biró answered 11 év ago

Többiek?

Marika answered 11 év ago

Nekem a legfontosabb a pontosság , a külső az már másodlagos kérdés .

Éva Szabó answered 11 év ago

Szép délutánt Mindenkinek!  Nekem is az Innovo volt a legjobb,nagyon szerettem  és kaptam is vagy hármat belőle,de a Novo -tollait is nagyon "szeretem"!Van egy Lillys tollam amivel a Lantust adom sok éve ,amióta Lantus létezik és azzal is nagyon meg vagyok elégedve.!

Sára Biró answered 11 év ago

 Üdv. kedves Éva. érdekes,hogy ennyi ember emlékszik az Innovo tollra.Judit nem akadozik a Lantus patron? Miért adod Lilly pennel?

Nanita answered 11 év ago

Szia Sára,
Lilly tollban nem akadozik a Sanofi inzulin-lantus, apidra. :-)))