Inzulin adagoló eszközzel szembe milyen elvárásaitok vannak?

KérdésekInzulin adagoló eszközzel szembe milyen elvárásaitok vannak?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 9 év

mennyire fontos, hogy pl. hogy néz ki a beadó toll?

18 Válasz
Nanita answered 9 év ago

Nekem fontos szempont, hogy vékony legyen ( Sajnos a Sanofi tollak vastagak- kicsit vékonyíthatnának rajta,egyébként pedig nagyon pontosak kivéve a Solostar), stabil, pontosan adagoljon és most egy új igény is felmerült bennem,hogy fél adagot is lehessen velük beadni. Vékonyságnak a Novo tollak tökéletesen megfelelnek.

jaskó answered 9 év ago

Számomra a csúcs toll az Innovo volt, amelyik digitálisan kijelezte a beadott egységet és rögzítette a beadás pontos idejét. Hülyeség és feledékenység ellen szuper volt. Annál nem volt kérdés eldönteni, hogy beadtam e vagy sem az inzulint. én nagyon sokáig használtam és végtelenül sajnáltam, amikor befejezték a gyártását.

Hné M Melinda answered 9 év ago

Igazad van Jaskó. Az Innovo csúcs volt. Igaz, nem volt vékony mint ahogy Anita szeretné, de kicsi volt, talán egy mobilnál is kisebb, és tényleg mindent kijelzett. 

jaskó answered 9 év ago

Számomra az Innovóhoz hasonló készülék lenne az ideális. De én is a kisméretű, könnyen kezelhető, pontos és jól látható beadó toll a legfontosabb.. A szinválaszték csak annyiban fontos, hogy a két fajta inzulin megkülönböztethető legyen.

jaskó answered 9 év ago

Egem nem érdekel, hogy ki mit gondol a cukorbetegségemről. Talán még kicsit hivalkodok és polgárt pukkasztok vele. Szégyellje magát az, aki emiatt rosszra gondol. Ezért a toll formája, elrejthetősége egyáltalán nem érdekel, csak a praktikuma. Sajnálom, hogy az innovó jellegű tollakat nem gyártják. Életbiztosítás volt!!!! Biztonságérzetet adott!

Sára Biró answered 9 év ago

Többiek?

Marika answered 9 év ago

Nekem a legfontosabb a pontosság , a külső az már másodlagos kérdés .

Éva Szabó answered 9 év ago

Szép délutánt Mindenkinek!  Nekem is az Innovo volt a legjobb,nagyon szerettem  és kaptam is vagy hármat belőle,de a Novo -tollait is nagyon "szeretem"!Van egy Lillys tollam amivel a Lantust adom sok éve ,amióta Lantus létezik és azzal is nagyon meg vagyok elégedve.!

Sára Biró answered 9 év ago

 Üdv. kedves Éva. érdekes,hogy ennyi ember emlékszik az Innovo tollra.Judit nem akadozik a Lantus patron? Miért adod Lilly pennel?

Nanita answered 9 év ago

Szia Sára,
Lilly tollban nem akadozik a Sanofi inzulin-lantus, apidra. :-)))