Instant levesek.

KérdésekInstant levesek.
Katalin Nagy kérdezte ennyi ideje: 13 év

 A legtöbb ilyen leves számos konzerváló és tartósítőszert tartalmaz,ezért jó ha elkerüljük.
Ti milyen gyakran fogyasztotok,ilyen előre készített tasakos leveseket?

5 Válasz
Krisztina Kiss answered 13 év ago

 ÉN NAGYON RITKÁN KIVÉTELES ESETBEN MINDEN UGY FÖZÖK ÉN ÁLITOM ELÖ  AKOR TUDOM MIT ESZEM. BIZTOS NINCS ABBAN SEMMI TARTOSITOSZER SEM MESTERSÉGES ADALÉK.

Miklós Mária answered 13 év ago

 Én most már egyáltalán nem használok ilyen leveseket.   Olvastam valahol, hogy cukorbetegséget is okozhatnak és egyáltalán nem egészségesek.   Sajnos  sok ilyen levest fogyasztottam és  beteg is lettem.
Na meg a rendszertelen táplálkozás, a bánat, a stressz….depresszió…mind, mind  befolyásoló tényezők voltak.  Pedig  tudtam, hogy nem helyesen cselekszem, dehát  "a lélek kész, de a test erőtlen"-:-(

etelka1964 answered 13 év ago

Üdv.Marika! Mennyire igaz amit írtál! A sok stressz,az egészségtelen táplálkozás mind hozzájárul,hogy kialakuljon egy betegség. Így a cukorbetegséghez is hozzájárulhat.
Én sem fogyasztom az instant leveseket,mert sok a mesterséges adalékanyag,sok a só bennük. Teljesen egyetértek a lélek és a test mindkettő ápolása fontos.

Miklós Mária answered 13 év ago

Kedves Etelka szeretettel üdvözöllek.  Igen..sajnos saját tapasztalatom, sőt  asztmát is okozhatnak az ilyen zacskós leveseke. Sajnos asztmás is lettem.   Kezeletlen allergiám  súlyosbodott asztmává.
Sok negatív  és tragikus sorsfordulót éltem át az elmúlt  5 évben:-(  A  kialakult betegségeim a lélek "parancsai"  voltak.  Agykontroll tanfolyamot szeretném elvégezni,  csodás gyógyulásokról beszélnek emberek, akik elvégezték.  Azt hiszem a  HIT a legfontosabb és derűs gondolkodás.
Szép napot kívánok Mindenkinek:-) Üdv.: Marika

Horváth Anita answered 13 év ago

Az instant levesek tele vannak ízfokozókkal (pl.nátrium-glutamát),az arra érzékeny személyeknél rosszullétet okozhatnak.Valamint ízfokozó (Na-glutamát) van a kedvelt ételízesítőkben is pl.Vegeta,Delikát.