Ideál,Trend vércukormérők.

KérdésekIdeál,Trend vércukormérők.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Tudtátok,hogy a 77 Elektronika 100 %-san magyar családi vállalkozás?
Hétvégén továbbképzésen voltunk Velencén a 77 Elektronika KFT szervezésében.
Néhány gondolatot szeretnék megosztani Veletek. Mindannyian ismerjük az Ideál, a Trend vércukormérőket, megbízhatóak, pontosan mérnek, de a titok a világszínvonalú fejlesztésű tesztcsíkban van.
Már csak a megfelelő használat szükséges, ehhez elengedhetetlen fontosságú,hogy a készüléket mindig szakemberrel próbáljátok ki. Fontos azt is tudni,hogy mikor érdemes mérni, milyen rendszerben,és a mért értéket mindenképpen szükséges rögzíteni . De erről már sokat beszéltünk.
A szűrések is csak akkor vezetnek eredményhez, ha a kiszűrt személy, a szűrést követően orvoshoz kerül.
Fontos a szakmai kapcsolat erősítése  a háziorvosi rendszer és a diabetológiai gondozó között. Ebben próbál segíteni a cég a későbbiek folyamán,reméljük megvalósul. 

Ti , hogy látjátok a háziorvosi rendszerben történik diétás oktatás? Ha kiderül az,hogy cukorbetegek vagytok rögtön elküldnek szakrendelőbe,vagy dietetikushoz? Esetleg van olyan háziorvosi rendelő,ahol dietetikus,vagy diabetológiai szakápoló segít Nektek?

5 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

A 77Elektronika nekem is szimpatikus cég. Nemrég cseréltem le az Accu Chek vc mérőm Trendre. Saját kódkártyával ennek az adatai is feltölthetőek a Dcontra. Új, fiatal, lelkiismeretes háziorvosunk van, de a diab témában kissé bátortalan.Gondozóba évente egyszer megyek az inzulin engedélyezése okán. Óriási a beteglétszám. Dietetikust egyszer kórházban, a bemutatkozáskor, és csak annyi időre láttam. Szakápoló minden évben egyszer leveszi a vért, és ha aktuális kicseréli a Pent, és vc mérőt. Az egyetlen komoly hely (szerintem) a KEVA.

Gyuláné Bors answered 11 év ago

 Nekem Ideálom van és nagyon jo.Engem fiatalon egyszerre diabetologiára küldtek a házi orvos nem vállal felelösséget.

Gyuláné Bors answered 11 év ago

Nem tudom miért kétszer vagyok benn de mindegy. 

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Nekem is az a vélemémnyem, hogy célszerű minél előbb átátállni az új készülékek valamelyikére annak, aki megengedheti magának. Akkor is érdemes váltani, ha viszonylag új (1-2 éves) optikai elven működő készülékünk van (pl: Partner). Csereakcióban 3000 JMF-ért lehet Trend-hez jutni. Akinek Accu Chek van, és becseréli, a tesztcsíkon egy-két hónap alatt visszajön az ára. (JMF= Jó Magyar Forint)

Marika answered 11 év ago

Nekem mindegyik készüléket volt szerencsém kipróbálni !! A partner lett a tartalékom és ha engedi az anyagi helyzet becserélem trendre . Most az Ideál a fő készülékem , nagyon szeretem gyors és pontos . A háziorvosi rendelőben csak a recepteket írják fel amit a diabetológia javasol jobb esetben megkérdezik mennyi volt a HgbA 1c .