Ideál tesztcsik

KérdésekIdeál tesztcsik
katalin kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Ti nem jártatok ugy most már a második doboz ideál tesztcsikba találok rossz csikokat nem mér kiirja a hibát.Biztos hogy az rossz mert más gépbe is ezt csinálta uj dobozzal meg jo volt.

46 Válasz
Best Answer
Marika answered 11 év ago

Szia Kati !! Nekem is előfordult már és olyan is volt , hogy kettő csík össze volt ragadva .

Nanita answered 11 év ago

Mint látható nem csak nálam fordult elő, hiszen Zsuzsanna és Katalin is merte megemlíteni, hogy bizony irreálisan magasakat mért nekik is. 🙁

Sára Biró answered 11 év ago

 Anita korábban leírtad,hogy milyen a sorszáma a rossz doboznak. Most nem abból a sorozatból van?
A Partner készülékkel nem mértél, vagy másik doboz tesztcsíkkal?

Nanita answered 11 év ago

Szia Sára.
A mostani sorszáma 771325C. Ez most más sorozatszámú, lejárati dátuma 2014.06.hó.
Reggel eszembe jutott, hogy van még a Partner gépem, igaz jó pár hónapja felbontott Optimum csíkkal és mértem vele is. A Partner 9,4-t mért, így az volt a valós. Még jó hogy nem adagoltam túl az inzulint.
Elnézést kérek Jaskótól, ha indulatos voltam, de egy kissé elegem van.
Kezdődött másfél ezelőtt az Apidra leállás, aztán sorozatban a Lantusaim repedtek voltak-itt voltam inzulin nélkül- aztán a Humalog is gyártási hibás lett amire átállítottak az Apidra hiánykor, mert félévig az ampullában a dugó fél ampullánál elakadt, nem adagolt jól.Aztán kiderült, hogy a Lantus Solostar esetében az 1E nem 4 csepp…. Most meg a Novorapidot kapom, aminél szintén gond van, nem tudni, hogy dugó vagy toll. És még ráadásképpen az a nyavalyás stix sem mér normálisan.
Csodálkoztok ha ki vagyok akadva? :-(((((

jaskó answered 11 év ago

Nanita!  Külön és határozottan kijelentem: nem tartalak lököttnek, sem a tapasztalatodat nem vonom kétségbe. A 31 éve cukorbetegséggel a hátad mögött idő eleve tekintélyt parancsol. Elnézést kérek ha bántónak érezted a megjegyzésem, de nem annak szántam. Ha olvastad a korábbi írásaimat, azok általában úgy indulnak, vagy a tartalmuk arra utal, hogy nálam hogy működnek a dolgok, illetve én magam mit tettem, hol rontottam és hol tudtam korrigálni. Legközelebb majd jobban figyelek arra, amit írok, ha írok!!!!.
Egyébként sem vonom kétségbe az észrevételeid, hiszen bármi előfordulhat, nekem is volt már évekkel ezelőtt egy dobozban öt repedt ampulla inzulinom.

Nanita answered 11 év ago

Jaskó kérlek továbbra is írj, nélküled a KEVA NEM keva!!!
Nem éreztelek bántónak, de akkor abban a feszült idegállapotban én sem jól reagáltam le, ezért is írtam előbb, hogy elnézést kérek, ha indulatos voltam.

jaskó answered 11 év ago

OK Nanita! Visszavettem az ego-ból.

Sára Biró answered 11 év ago

 Anita írtam e-mailt, a 77 Elektronika felveszi a kapcsolatot veled.

Nanita answered 11 év ago

Köszönöm kedves Sára, de van épp elég gondod, teendőd, igazán nem kellett volna, nem azért fakadtam ki magamból.:-)

Nanita answered 11 év ago

Hálásan köszönöm a 77 Elektonika munkatársainak, hogy a vasárnapi és az egy hónappal ezelőtt írt problémámra, problémáinkra ilyen gyorsan válaszoltak és a segítségüket felajánlották.

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Optimum tesztcsíkot használok, még nem tapasztaltam hasonlót. Bár nem is nézem meg kétszer egymás után, csak akkor ha már érzem, hogy nem biztos az eredmény mert valamit elszúrtam. Ilyenkor szokott más érték kijönni, de ilyen nagy különbség mint Anitánál nekem még nem volt. Párhuzamosan időnként másik gépet is használok 0,1-0,2 mmol/l különbség.