HÚSVÉTI ÜDVÖZLET ÉS JÓKÍVÁNSÁG !

KérdésekHÚSVÉTI ÜDVÖZLET ÉS JÓKÍVÁNSÁG !
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Most értünk haza a templomból, ahol a szokásos Húsvéti feltámadási szertartáson vettünk részt a családommal. Ez jelzi nálunk az ünnep kezdetét.  Már gyermekkoromban a szüleim is így neveltek bennünket, hogy a legnagyobb vallási ünnepünk a feltámadásra történő emlékezéssel kezdődik. Tudom, hogy vannak akik ezt elfogadják és vannak akik nem foglalkoznak vele. Nem muszáj velem együtt érezni, csak azt kérem tőletek, hogy így fogadjatok el. Éppen ezért most már kívánhatok és kívánok Nektek :   BÉKÉS, BOLDOG, ÁLDOTT ÉS SZERETET TELJES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET !!!

10 Válasz
Best Answer
katalin answered 12 év ago

Köszi Toni viszont kivánjuk nektek és minden kevásnak .És természetesen mi igy szeretünk téged ahogy vagy ezért vagy Toni és nem más.

Marika answered 12 év ago

Kedves Toni !! Nagyon kellemes és boldog húsvéti ünnepeket kívánok szeretetben – egészségben az egész családnak !!!

Pityu answered 12 év ago

Kedves Toni! Köszönöm jó kívánságaidat. Valamennyi KeVá.-ás ismerősömnek ezuton kívánok Áldott, Egészségben bővelkedő,  Kellemes Húsvéti Ünnepeket.

Sára Biró answered 12 év ago

 Minden kedves ismerősömnek áldott és békés húsvéti ünnepeket kívánok!

Sára Biró answered 12 év ago

 http://blog.keva.hu/?p=583

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Valamikor én is jártam rendszeresen templomban söt segrestyés is voltam öt évig.. Igy tudom miröl beszélsz TONI.. Csak én össze vesztem a papal 6 éve és azota nem járok templomba.De  minden meg tartok…. Ezért én is áldot békés húsvétot kivánok minden kevásnak..

Tri-Ton answered 12 év ago

 Nekem már több pappal is volt nézeteltérésem és soha sem a pap miatt megyek, ha megyek. Kriszti az én véleményem is ez, ha mindenben úgy élsz ahogy kell, nincs nagy szükség a templomba járásra. Ettől függetlenül, mivel mindennek meg van a helye, van aminek éppen a templom. ( hogy ki a pap nincs nagy jelentősége ) 

kontra istvánné answered 12 év ago

TONI  boldog  békés húsvéti ünnepeket és egészségben gazdag cukorba szegényt.

jaskó answered 12 év ago

Tart még a locsolás?  Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. legyetek óvatosak a szénhidrátokkal és a kalóriákkal. Nagyon könnyű bűnbe esni.  Ha lehet előzzétek meg a bajt! vigyázzatok magatokra!

Sára Biró answered 12 év ago

 Nem tudom mi a véleményetek,de szerintem  évről,évre kevesebb locsoló gyerek jár.