Hogyan választotok vizet, ásványvizet vagy csapvizet isztok ?

KérdésekHogyan választotok vizet, ásványvizet vagy csapvizet isztok ?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Ti szoktátok váltani az ásványvizet? Jó ha mindig nem ugyanazt a fajta vizet isszuk, főleg most a nagy melegben amikor amúgy is nagyobb mennyiségben fogyasztunk vizet. Ha egyfajta vizet iszunk akkor egy-egy ásványi anyagból nagyobb mennyiséget viszünk be.

10 Válasz
Hné M Melinda answered 11 év ago

 Nálam a csapvíz a nyerő. Vagyis  nem igaz, mert a nyerő a kóla, azt nagyon szeretem, de rendsezeresen csapvíz, munka közben 2  gyümölcstea- édeíitő nélkül.

katalin answered 11 év ago

 Nálam a vitnyédi artézi a fö néha ásványviz üditöt talán egy évbe kétszer ha iszom.

Mária Miklós answered 11 év ago

Én ásványvizet és csapvizet iszom, na meg  sok teát citrommal.  Gyümölcs teákat, fekete teát -de azt csak délelőtt-  most gyömbéres-citromos teát iszom. Nagyon finom.

Sára Biró answered 11 év ago

 Én újabban teszek egy-egy  citrom karikát a vízbe, édesítőt nem,  és úgy iszom sokkal jobban ízlik a melegben .

Edina answered 11 év ago

 én nagyon finnyás vagyok,persze a kóla na azt imádom.de én legjobban a tescos aquafruct-t iszom,főleg mango-maracuja ízesítésűt 

Sára Biró answered 11 év ago

 Edina és mennyire emeli meg a vércukrodat? Mit tapasztaltál?

Edina answered 11 év ago

 nem figyeltem még meg,de édesítőszeres

Noémi answered 11 év ago

Palackos víz,az ami oltani tudja a szomjamat

Árvai István answered 11 év ago

Különösebb megfontolás nélkül 4-5 félét váltogatunk. Illetve az ára, az meghatározó sajnos. 100 Ft felettiek teljesen kizárva. Egy-kettőről pedig feltételezzük, hogy gyakorlatilag csapvíz. Az kimarad a szórásból. (Kétliteres flakon kb. 45 Ft)

Agnes Kovacs answered 9 év ago

Nekem nem annyira ízlik a csapvíz, fura szaga és mellékíze van meg nem oylan selymes állagú mint a palackos ásványvíz. Ezért én palackozott ásványvízet iszom, váltogatom, de mindig szénsavmenteset iszom, mert a szénsavastól megfájdul a gyomrom. Lehet h furcsa de a szénsvas innivalók picikét emelik a  vércukit ez számomra is érthetetlen miért , picikét magasn 10mml feletti vércukinál pedig kifejezetten hátráltatják a vércuki csökkentését. De h ez miért van nem tudom, csak tapasztalom…..