Hízástól való félelem.

KérdésekHízástól való félelem.
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 14 év

 Sajnos mivel kissebb betegségeim végett jó pár gyógyszert kell szednem ,a gyógyszerek mellékhatása rovatban minden egyre rá van irva h hizást eredményez,mennyire kell ettől félnem? De évek óta figyelek az étkezésemre,létezik h mindenik hizást is okozhat?

6 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 14 év ago

A gyógyszertájékoztatókban mindenféle mellékhatás szerepel ,ha egy embernél is előfordult az adott mellékhatás ,le kell írniuk! Valóban vannak olyan gyógyszerek amelyek másodlagosan elősegítik a hízást!
Javasolt az étkezésen kívül,  rendszeres testmozgás végzése ,ezzel lehet csökkenteni az elhízást!

Lajos Máté answered 14 év ago

Igen a depresszióra adott gyógyszerek másodlagosan hízást is okozhatnak!A hangulat javul,de az ember el kezd hízni! Valahogy a középutat kell megtalálni! Rengeteget mozogni!

Zsóka answered 14 év ago

Sok gyógyszer és az inzulin is okozhat hízást, sokat kell mozogni ez nem feltétlenül kell , hogy torna legyen, lehet naponta egy fél órás séta is.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

Ezt a kérdésemet 1-éve tettem fel,azóta sokat javult az állapotom,mára már sokkal többet mozgok sok minden más lett:-) A kitartás és akarat, az orvosok tanácsainak betartása, sőt a diéta és a sok sok kimozdulás mozgás, lassan sikerhez vezet! Igy visszatekintve én azt mondom A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA:-) Mindenkinek jó egészséget kivánok!!!

jaskó answered 13 év ago

Látod Zsuzsa! Nem félni kell az elhízástól, hanem tenni ellene. Gratulálok az eredményedhez! Így tovább. Az elért szintet minimum meg kell tartani és onnan már könnyebb lesz előre lépni.

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Jaskó köszönöm szépen!! Nagyon jól esik ha egy picit dicsérnek ,az ember ahogy" öregxik" érzékenyebb !!lesz ,!!Köszönöm!!:-)