Hízás veszélyei

KérdésekHízás veszélyei
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 13 év

 A tévénézés miatt is lehet napjainkban ennyi elhízott gyerek?

4 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Lehet bizony,mivel tv-zés közben esznek édességet,chipszet,néha pizzát is rendelnek,és még ott a cola is!

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁT IGEN EZ NAGYON JÓ KÉRDÉS ÉS NAGYON IS AKTUÁLIS. ÉPP EGYIK NAP VOLT EGY TV MÜSOR ERRÖL . SZÖRNYÜ VOLT LÁTNI , HOGY 5 ÉVES GYEREK PL. 42KG VOLT. ÉS  SEGITENI AKARTAK NEKIK , HOGY HELYES ÉTRENDRE ÁLJON . SZÜLÖK MEG ETEÉK MINDENEL MERT , HOGY AZ Ö GYEREKÜK NEM KÖVÉR… HÁT IGEN ITT KEZDÖDNEK A GONDOK. MEG GYEREKEK NEM ISMERTÉK FELL A ZÖLDSÉGEKET NEM TUDTÁK MI MICSODA PL A BORSOT.. AMIG A SZÜLÖK NEM ÁLLNAK RÁ A HELYES ÉTRENDRE ADIG  EZ A HELYZET NEM FOG VÁLTOZNI… ÉS EGYRE TÖBB ELHIZOT GYEREK LESZ ÉS EGYRE RÖVIDEBB LESZ AZ ÉLETÜK IS EZZEL.

etelka1964 answered 13 év ago

 A tévénézés, a számítógép miatt a mai fiatalok alig mozognak. Régebben labdajátékok,bújócskázás  volt a gyerekek szórakozása. Ma ezeket a számítógépen játsszák chips és cola társaságában. Egyre több az elhízott gyerek.

Mária Balázs answered 13 év ago

 Nagyon fontos,hogy a fiatalok figyelmét felhívjuk a mozgásra,mert csak nevelve lehet a megfelelő életritmust kialakítani. Amit az ember gyerekkorban rosszul szokik meg,egy életen át kíséri. A megrögzött szokásoktól sokkal nehezebb megszabadulni!