Hipoglikémia után mennyi ideig érzitek magatokat fáradtnak, gyengének?

KérdésekHipoglikémia után mennyi ideig érzitek magatokat fáradtnak, gyengének?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év
4 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

1,5-2 óra után úgy érzem, teljesen rendbe jöttem.

katalin answered 11 év ago

Hát igen legjobban ebben nyilvánul meg hogy hulla fáradtnak érzem magam.De nálam fél ora mulva már nyoma sincs ha eszem.

Marika answered 11 év ago

Ma délután hallottam a Komáromi TV műsorában , hogy az autóparkolóban egy eszméletlen férfit találtak . Értesítették a mentőket és a rendőrséget mert szívrohamra gyanakodtak de a kiérkező mentősök rögtön látták , hogy cukorbetegségről van szó (hypós ) állapot és ott helyben ellátást kapott és nem kellett kórházba szállítani . Azonnal az jutott eszembe , hogy egy ilyen kritikus állapot után hogyan folytatja útját autóval egy beteg ember ???? Milyen veszélyt jelenthet önmaga és a többi közlekedésben résztvevő számára !!! Tudom magamról , hogy egy alacsony vércukor szint milyen erősen befolyásolja a látást és az agyműködést . Írjatok véleményt legyetek szívesek !!!

jaskó answered 11 év ago

A vezetés és hypo kapcsolatáról már felvetettem egy témát. Itt a linkje:
https://egeszseg.keva.hu/kerdes/734/Vezessen+e+g%C3%A9pj%C3%A1rm%C5%B1vet+a+cukorbeteg%3F/oldal/1
Akinek ilyen rohama van az totál felelőtlen. A vezetésre készülni kell és mérni, ha kell enni. Gyanú esetén megállni és mérni.
Volt már, hogy egy vásárlás alkalmával másfél órát vártam, mire elindítottam a kocsit.. Egy igazi hypo utóhatása (ájulás) akár napokig is eltarthat, de akár életünk végéig nyomot hagyhat bennünk.