Hidegfront, szélsőséges időjárás.

KérdésekHidegfront, szélsőséges időjárás.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Hogyan alakultak a vércukorértékek ebben  a szélsőséges időben?

7 Válasz
Krisztina Kiss answered 11 év ago

 Anyukámnak alacsony folyamatosan már vett vissza az egységböl.

Sára Biró answered 11 év ago

Olvasom a hírekben , hogy egy  elakadt buszon  inzulinos beteg is van, remélem  vitte magával a szükséges inzulint, kaját, mérőt stb..

jaskó answered 11 év ago

Ha nem csal a cukorszintem, akkor kb két nap múlva jön a felmelegedés! Tegnap, egész nap hypo határon mozogtam.4-7-3,6-2,8-4,6 és estére nagy nehezen 10,2, amivel már el mertem aludni. Mindez többlet kaja mellett és reggel 3E Novo Rapid, délben, 2E NR, vacsorakor pedig már nem is mertem adni, kihagytam a gyorsat. . Ma reggelre pedig az esti 10,2-ből 4,6 lett. Régen nem elékszem ilyen durva, nehezen védhető eredményekre és mind ez ilyen kevés inzulin mellett. A bázison nem változtattam Ez nálam az erőteljes melegfrontot megelőző két három napban fordul elő. Egyszerűen ezeket az eredményeket többlet kajával nem igazán lehet (érdemes) korrigálni, mert nagy hullámvasút lesz a végeredmény, meg gyomorgörcs, meg hasmenés, meg…. Ma takarék üzemmódra állok. "Fekszik, nyugszik" Iszom a citromfű teát és a magnéziumot, hogy a "motor"nyugodtan ketyegjen és mérem a cukrom. A havat azért el kell takarítani, de azt is csak részletekben.
Vigyázzatok magatokra!!!

Marika answered 11 év ago

Nálam már működik a hullámvasút !! 3.5-től 10.9 ig . Majdcsak vége lesz már !!

rgyorgy answered 11 év ago

Fronthatásoktól függetlenül nagyon jók a vc értékeim.Piros jelzésű alacsony értékem egyáltalán nincs. A legmagasabb napi átlag vc, 6,4 mmol/l. Lehet, hogy lelki folyamatok is bejátszanak, jót tett a mediterrán utazás?

Sára Biró answered 11 év ago

 A lelki folyamat nagyon jót tesz a vércukor értéknek? Mediterrán utazáson voltál? Az nagyon jó lehetett.

Sára Biró answered 11 év ago

 Jaskó remélem igazad lesz és a meleg jön.  Marika ezek szerint neked is ingadozik a vércukrod pedig nálad elég stabil szokott lenni.