Hasznos blogok

KérdésekHasznos blogok
Édes szívem kérdezte ennyi ideje: 11 év

 pár magyar nyelvű blog, amiket talán érdemes követni, nem tudom ismeritek-e őket: 
http://cukkerberg.blog.hu/ Cukkerberg, az EgyCseppFigyelem alapítvány blogja
http://www.diabgirl.blogspot.hu/ DiabGirl, egy viszonylag új blog egy 1-es típusú cukorbeteg lánytól 
http://chdieta.hu/ CH diéta, receptek és egyéb hasznosságok 
http://irdietam.wordpress.com/ egy blog az inzulinrezisztenciáról 
És egy más téma a vastagbélrák: http://altezza.blog.hu/

5 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Igen ezeket fontos elolvasni én ezt tettem!!

jaskó answered 11 év ago

Tisztelt "Édes szívem" szerkesztője!
Magam részéről nagyon sok hasznos dolgot találtam az Ön által jelzett blogokban. Nem a versenyszellem íratja velem, de szeretném, ha a KEVA, mint egy igen jól és eredményesen működő igen hasznos fórum szintén nyilvánosságot kapna (minimum ajánlás szintjén) az ön által szerkesztett oldalakon. Sokan vagyunk és sok félék. Mindig örömmel tölt el, ha új információkhoz juthatunk. Élünk is vele. Bízom abban, ha már az oldalunk, amely alkalmas az Ön által megjelenített blogok hirdetésére, bemutatására, alkalmassá válna a saját oldalain történő bemutatásra is. Szerintem így korrekt. Megnéztem a bemutatkozó oldalukat és örömmel láttam, hogy egy orvos-cukorbeteg házaspár szerkesztésében működtetik. Tehát egyértelműen hozzáértő és szakemberekről van szó. Ebből adódna a kérésem. Ne csak a blogokat mutassák be nálunk, hanem a felvetődött kérdésekre segítsenek szakmai oldalról is választ adni Végtelenül örülnék, ha egy, a diabetológiával megfelelő szakmai szinten foglalkozó orvos is beszállna az oldal szerkesztésébe! Köszönettel: Pintér József /jasko/

Édes szívem answered 11 év ago

 Kedves jasko, az ajánlott blogokat nem mi szerkesztjük, ezeket csak találtuk, hasznosnak gondoltuk, gondoltuk megosztjuk. Saját blogunkban pedig ajánljuk a keva-t, ott van az oldalsávban a blogajánlóban Kérdés/Válasz.

jaskó answered 11 év ago

Köszönöm a helyreigazítást! Így korrekt! ott az ajánlás, remélem a betegtársaim figyelmesebbek lesznek nálam. Remélem elfogadják, ha elnézést kérek!

Pityu answered 11 év ago

Igen Jaskó! Ez így korrekt! Úgyérzem, csak körülnézni jöttek, és közben jó szándékkal ajánlottak egy két oldalt.