Hasznos ajándékok karácsonyra.

KérdésekHasznos ajándékok karácsonyra.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Közeledik a karácsony,adjatok ötleteket egymásnak.
Én ilyenkor szoktam mondani a betegeknek,hogy kérjék meg a családtagjukat,hogy vásároljanak vércukormérőt,esetleg ha a család összefog lehet vásárolni vérnyomásmérőt is.Ezek mind szükséges és praktikus ajándékok.Egy tablettás cukorbetegnek lehet venni pl . tesztcsíkot.  Ötletek?

7 Válasz
jaskó answered 11 év ago

Amikor a fiam megkérdezte, mit szeretnék karácsonyra (mi mindig megbeszéljük), én Ideál tsztcsíkot kértem. Sajnos nekem nem elegendő a havonta 3 doboz csík, ezért mindig vennem kell hozzá legalább egy dobozzal készpénzért. Számomra talán a biztonságom érdekében is ez most a legfontosabb. A doboz apró, de a segítsége mégis nagy!!! Édesség ugy e nem kell , ruhám van elég, a hobbimhoz (horgászat) magam szeretem megvásárolni a kellékeket, ezért most ezt kértem.

katalin answered 11 év ago

 Én most vitaminokat veszek mert azok se olcsok és télen hasznosak.

Marika answered 11 év ago

Mi most akku töltőt vettünk Karácsonyra , hozzá akkukat , mindegyik fajta ceruza tipusú elemet tudjuk tölteni vele . Ez jó a vérnyomásmérőhöz is .

Tri-Ton answered 11 év ago

Marika !  Egy jó tanács, ha elfogadod.  Ceruza, mini és egyéb kivitelben vannak méretre és ránézésre is szinte azonos, de mégis más feszültségűek. Pld. a boltban kapható ceruza elem 1,5 Voltos, a tölthető akkumulátor 1,2 V-os, míg a tölthető elem 1,5 V-os.  Magyarul, ha van egy 6 V-os valamid, amibe 4 db 1,5 V-os elem kell akkor, ügyeljetek rá, hogy a tölthető elem is 1,5 V-os legyen. ( rá van írva ) Mert ha nem nézitek meg akkor a feltöltött újaknál is  ( 4 X 1,2 = 4,8 V ) mutathat a készülék ,,kifogyott elem,, hibát.

Marika answered 11 év ago

Szia Toni !!Köszönöm szépen , hogy segítőkész vagy . Ez egy Tronic  német gyártmányú készülék , tölthető benne 6 db AA vagy AAA típúsú tölthető elem és USB bemenet is van rajta . Az elemtöltő szabályozza a Ni-Cd és a Ni-MH újratölthető elemek töltési idejét . Nem tölthető benne a lítium ionos akku . Majd a használat során kiderül , hogy milyen jó . Mi már régóta nem vásárolunk eldobható elemet , több éve van töltőnk , de régi típusú . Fényképezőgéphez , órához , vérnyomásmérőhöz ezt használjuk .

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 TEXTCSIKOT SZERETNÉK!!

Sára Biró answered 11 év ago

 Egy jó szakácskönyv is hasznos ajándék. Én épp most kaptam egy hasznos könyvet 🙂