Három éves az egészség keva.hu

KérdésekHárom éves az egészség keva.hu
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Tudjátok, hogy már három éves a keva ?
Magam sem hiszem,de így van 🙂 Sok szeretettel üdvözlök mindenkit az oldalon!
Külön köszönet a rendszeres beíróknak, ha Ők nem lennének akkor nem lehetne az oldalt tartalommal megtölteni.
Köszönöm a fiamnak és társának, hogy az álmomat megvalósították és  létrehozták nekünk ezt az oldalt!
 

16 Válasz
Best Answer
rgyorgy answered 11 év ago

Igen, most már én is tudom. Gratulálok a weblaphoz, nagyon hasznos információkat lehet itt szerezni. Nagyon segítőkészek a betegtársak. Sárika pedig mint szakember tökéletes. Nagyon sokat köszönhetünk a hozzáállásának.
További sikeres tevékenységet kívánok az elkövetkező évekre is.

Nanita answered 11 év ago

<3
Nem tudom, hogy a megszokott karaktereket itt engedi-e, de ha még sem,akkor a fenti sorban egy hatalmas nagy szív lenne Sárikának és az általa létrehozott oldalnak, és természetesen az aktív fórumtársaimnak!

jaskó answered 11 év ago

Gratulálok Sárikának! nagyszerű ötlet volt és kemény, következetes, önfeláldozó munka eredménye a Keva sikere. Megtiszteltetésnek veszem, hogy ennek a közösségnek a tagja lehettem. Nincs politika, nincs harc, nincs marakodás, csak mi vagyunk. Mi esendő, olykor gyenge eberek, cukorbetegek, akik innen erőt, biztatást meríthetnek. segítséget kapunk, de adunk is. Jól van ez így. Kívánom, hogy még nagyon sokszor három évet éljünk meg így együtt és bővüljön tovább a közösségünk. További eredményes munkát és jó egészséget  kívánok a Keva közösség minden tagjának és különösképpen Sárikának! KÖSZÖNÖM!

Sára Biró answered 11 év ago

 Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek  a kedves szavakat:-) Tényleg jó ,hogy van a keva. 🙂

Marika answered 11 év ago

Sárikám !!! Gratulálok , hogy ezt az oldalt ilyen szépen kulturáltan összetartod . Köszönet a sok segítségért amit itt megkaphatunk ha problémánk adódik . nagyon büszke vagyok , hogy én is közétek tartozhatok !!! Kívánok még nagyon sok szép szülinapot az oldalnak és természetesen Magunknak is !!!!!!

Szabó Judit answered 11 év ago

Sárika! Gratulálok én is, Boldog 3. születésnapot! Köszönet a figyelemért, a segítségért és a sok-sok támogatásért. Nagy segítséget adnak az itt megosztott vélemények, javaslatok és tapasztalatok, külön köszönet ezekért is mindenkinek!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

 Gratulálok Sárinak  ,hogy ilyen kirartoan segit  mindenknek.Én is sokat tanultam itt pedig nem vagyok cukorbeteg ,viszont környezetemben van cukor beteg  igy tudok nekik segiteni .. Köszönöm, hogy tagja lehetek ennek a közöségnek..

Pityu answered 11 év ago

Sárika! Gratulálok és még legalább harminchármat kívánok, töretlen erőben, egészségben. Egyben köszönet a segítségért, mely erről az oldalból mindannyijunkhoz eljut. Kívánom, hogy még háromszor ennyien látogassák a Keva.hu-t, örömöt szerezve ezzel e lap házigzdájának és közösségének. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Sára Biró answered 11 év ago

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/2541/

Sára Biró answered 11 év ago

" Egy kis visszatekintés, hogyan is indult az oldal?Cukorbeteg fórumokat olvasgattam és sokszor  téves információk keringtek,  szerettem volna beírni , segítséget nyújtani, de nem sikerült.  Mindig a fiam segítségét kértem, de így is sokszor nem tudtunk regisztrálni.
Egyszer  a fiam azt mondta: ” ha a vizsgáknak vége lesz csinálok én neked majd egy oldalt, ahol  annyit írhatsz amennyit szeretnél  és bárki könnyen bejelentkezhet “,  két egyetemista barátja segítségével neki láttak a keva oldal szerkesztéséhez , hát így indult…Azóta is, ha elakadok mindig a fiam segítségét kérem:-) Köszönöm:-) "