Ha szorongó félelem érzet jön rám ha buszra kell szállnom,az lehet pánikbetegség?

KérdésekHa szorongó félelem érzet jön rám ha buszra kell szállnom,az lehet pánikbetegség?
Juhász Róbert kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ha buszon utazom,sokszor rosszullét keringet,vizelési ingert érzek,még ülve is rosszul érzem magam,lever a víz,és volt már,hogy azt éreztem el ájulok.Lehet ez pánik betegség?

76 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Hát igen ez bizony pánik betegség (tapasztalatból tudom) a múlt év áprilisába keritett hatallmába ez a betegség ,azóta van javulás  de keményen szedem a depresszió gyógyxereket!!Azóta már jobb a helyzet de a gyógyxereket nem hagyhatom még el Nagyon hosszú a gyógyulás,és a gyógyxereknek vannak mellékhatásai sajnos:-(Okvetlen forduljon Pszichiáterhez)!!!!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Robi örülök h jelentkeztél,képzeld a pánikot én is legyőztem nincs eltünt:-) Én most a mozgásra kell h koncentráljak ez a legfőbb dolog jelenleg az életemben és nem utolsó sorban persze a DIÉTA!! Minden jót kivánok neked és családodnak ,irj magadról h időd van jó hallani rólad:-)

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Róbert!
Igazán gratulálok! Öröm tudni, hogy igenis, kellő akaraterővel és életmód és -szemléletváltással (ha ez megoldható), ennyire gyökeres változásokat sikerül elérni.
Csak így tovább és sok sikert a továbbiakban! 🙂

Juhász Róbert answered 13 év ago

Szép napot mindenkinek!
Még tart ez a program,az orvos azt mondta javultak az eredményeim.Bár most kb egy hete megfázással küzdök,ez kihat a vércukromra,nem túl vészes de ingadozóbb mint eddig.
Sajnos most nem dolgozom,lejárt a szerződésem.Sajnálom,hogy így alakult mert ez a munkahely megfelelt az elvárásoknak,ezt úgy értem,hogy itt nem volt gond az étkezéssel,higiénikus volt a napi inzulin beadásához.Több ember dolgozott ott aki ilyen vagy olyan betegséggel küzdött,megértőek voltak az emberrel,hogy a betegségem által kötelezettségeim vannak.A szorongásos tüneteim alábbhagytak,vagy csak én "győztem"le nem tudom.
Örülök ha aggódnak az állapotom felől!!Minden jót kívánok!!
Üdvözlettel:Robi

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Örülök h jelentkeztél és irtál keva ,minden jót Robikám:-)

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Robi!
Jó újra itt látni Téged! Sajnálom, hogy a szerződésed lejárt, és szorítok, hogy sikerüljön egy legalább ilyen jó munkahelyet találnod. A szorongásos tünetek akkor hagynak alább, ha máshogy viszonyulunk a dolgokhoz, és ez a viszonyulás, gondolkodásmód az, ami a "legyőzést" jelenti. Amíg ezt meg tudjuk tartani, kisebb eséllyel jelennek meg ismételten a szorongásos tünetek.
Sok kitartást hozzá, és örülünk, hogy újra itt vagy. 🙂

Sára Biró answered 13 év ago

Kedves Róbert ! Nagyon örülök,hogy újra látunk a körünkben. Sajnálom,hogy megszűnt a szerződésed és remélem mielőbb sikerül valami hasonló munkahelyet szerezned. A megfázás sajnos felborítja az anyagcserét. kíváncsian várom,hogy alakul a program . Mennyi lett a legutóbbi hgbA1C-d ?

Juhász Róbert answered 13 év ago

Kedves Sára!
Minden hónapra kapok egy füzetet amiben a mérési eredményeimet kell vezetnem,ezt a következő havi kontrollnál leadom,a doktor felviszi a sz.gépre.Minden alkalomkor vesznem tőlem vért de az eredményt nem közlik velem,egyszer mondta az orvos,hogy sokat javult az eredményem.Mikor elkezdtem ezt az egészet nem volt jó a hgbA1C,8 fölötti átlagaim voltak.Most sem számítok túl jó eredményre,mert megfázási gondjaim vannak,nátha orrfolyással kezdődött,majd jött az erős köhögés meg láz,most meg már szúr a mellkasom,jobb oldalon kegyetlenül fáj,már a mozgás is fájdalmas,a köhögés szinte elviselhetetlen.Ma délután megyek vissza a körzeti orvoshoz mert már gyógyszerem sincs.De ez még nem elég, a jobb kézfejemben ínhüvely gyulladás van.
Robi    

Sára Biró answered 13 év ago

Kedves Robi!
 Nagyon köszönöm a beszámolót,de egyben sajnálom,hogy  beteg vagy.Hát igen ezek mind felborítják a  vércukor értékeket.Remélem mihamarabb jobban leszel és legközelebb csupa jóról fogsz írni.
Krivánunk mielőbbi gyógyulást és ha van időd jelentkezzél!

Juhász Róbert answered 12 év ago

 Tisztelt kevasok,Tisztelt Tri-Ton!Olvastam levelét és örülök,hogy érdeklődnek irántam!A dolgaim épp úgy alakulnak,hogy munka sajnos nincs,a kórházi programnak vége,most év elején elkezdtem a szokásos kontroll vizsgálatokat,voltam már az idegsebészeten a lábaimban érződő fájdalmak miatt,továbbra is kell szednem a thiogamma és a lyrika gyógyszereket!Majd jön márciusban/akkorra kaptam időpontot/a szemészeti vizsgálat!  Visszaküldtem a nyugdíjfolyósítóhoz a felülvizsgálatomat kérő nyilatkozatot ami a kormány új ötletéből adódóan kötelező!Most csak várok a válaszukra.Pedig egy éve voltam felülvizsgálaton akkor 2016-ig meg hosszabbították,most nem tudom mi lesz és mikor lesz a F.vizsgálat!De hát mindenkinek dolgozni kell csak nem tudjuk hol! Sajnos a fiam is beteg úgy néz ki ki sem növi a tejcukor allergiáját,vele is most voltam orvosin.Mit mondjak nem igazán úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném!De elég a panaszaimból,remélem jól vannak és kívánok mindenkinek szép napot!!!Robi

Tri-Ton answered 12 év ago

Helló Robi !     Örülök a jelentkezésednek, viszont amiket írtál egyik sem jó hír. Munkahely majd lesz, a vizsgálatokon is túl leszel majd. A fiad betegségével kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy sajnálom.  Nem ismerem ezt az érzékenységet, viszont mivel az is valamilyen szinten cukor probbléma, tedd fel témának. Valaki biztosan tud vele kapcsolatban jó ötletet adni.