Ha szorongó félelem érzet jön rám ha buszra kell szállnom,az lehet pánikbetegség?

KérdésekHa szorongó félelem érzet jön rám ha buszra kell szállnom,az lehet pánikbetegség?
Juhász Róbert kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ha buszon utazom,sokszor rosszullét keringet,vizelési ingert érzek,még ülve is rosszul érzem magam,lever a víz,és volt már,hogy azt éreztem el ájulok.Lehet ez pánik betegség?

76 Válasz
Best Answer
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Hát igen ez bizony pánik betegség (tapasztalatból tudom) a múlt év áprilisába keritett hatallmába ez a betegség ,azóta van javulás  de keményen szedem a depresszió gyógyxereket!!Azóta már jobb a helyzet de a gyógyxereket nem hagyhatom még el Nagyon hosszú a gyógyulás,és a gyógyxereknek vannak mellékhatásai sajnos:-(Okvetlen forduljon Pszichiáterhez)!!!!

Tri-Ton answered 13 év ago

Helló Róbert !

Örülök, hogy nagyon jó irányba indultak el a dolgaid. Külön gratulálok a hozzáállásodhoz !  Tudod mindig csak arra kell ügyelni, hogy ,, JOBB LEGYEN A MAI NAPOD, MINT A TEGNAPI VOLT ÉS JOBB LEGYEN A HOLNAPI, MINT A MAI ,, Ha ezt tűzöd ki célnak nem kell a pánikbetegségtől tartanod és rövidesen csak egy rossz álomnak fognak tűnni az elmúlt időszak eseményei.

Juhász Róbert answered 13 év ago

Köszönöm a jókívánságokat!!
A munkába járáshoz buszoznom kell,és nem úgy indulok neki a buszozásnak  mint ezelőtt,magamban próbálom helyre tenni előbb a dolgokat mielőtt tényleg gyógyszert szednék,és úgy érzem jó úton haladok.Lehet kicsit túl reagáltam az egészet,de örülök annak,hogy itt kifejtettem a problémáimat!Valós minden amit itt az oldalon leírtam,és meg fogadtam a tanácsokat,amik pozitívan hatnak rám aminek örülök és amit még egyszer megköszönök.Jó hogy még vannak ilyen jó emberek akiket személyesen nem ismerek ugyan,de még is el merem nekik mondani ami problémát jelent számomra,amit másokkal nem biztos,hogy megosztanék!
  

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Róbert! Nem is hiszed mennyire örülök ennek a hozzászólásnak!:-) !
Őszintén örülök,hogy segíthettünk és bármikor szivesen látunk! Sőt várunk,mert amikor "eltűntél"nagyon izgattuk magunkat! i
Amikor az időd engedi  szeretettel várunk ,számolj be hogyan alakulnak a vércukraid, stb..amiről kedved van! Lehet már Te is sok embernek tudsz segítséget nyújtani! Valóban, ennek az oldanak  a segítség nyújtás a célja!

Tri-Ton answered 13 év ago

Helló Róbert !

Csak gratulálni tudok az elért eredményeidhez. Teljes mértékben igazad van abban, hogy jó dolog ha az ember valakikkel meg tudja osztani az olyan gondjait amiből önmaga nem talál kiutat. Ez az oldal talán ezzel a fő céllal is jött létre. Minden tanácsot illik meghallgatni, viszont a döntést már soha sem szabad hagyni, hogy mások hozzák meg helyettünk. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy minden ember különböző és a jó tanácsok közt is van olyan amit egyszerűen valamilyen ok miatt mégsem tudok megoldani. Sokszor én is úgy érzem, hogy már tényleg rámférne egy RENDES PIHENÉS, de nem tudom megoldani, hogy pld. elmenjek egy több napos tengeri horgászatra. Pedig ott tényleg tudnék pihenni és nem kellene a napi gondokkal foglalkoznom. ( talán a lottó 5-ös után ) Magyarul az a jó segítség amire azt tudja mondani kapásból az ember, hogy ( de jó ötlet, ez eddig miért nem jutott az eszembe ! ) Sokszor én magam is vagyok úgy, hogy az ügyeim miatt nem látok ki a saját fejemből, pedig egyszerű a megoldás, csak eltakarják az egyéb gondok. Ezért jó, ha vannak segítőkész ötletek, főleg abból a körből akiknek hasolnóak a problémáik. TOVÁBBI SOK SIKERT !

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Róbert!
Nagyon jó tudni, hogy elég erőt érzel magadban arra, hogy buszra szállj, képes vagy elmenni dolgozni. Ezek a pozitív élmények további segítséget nyújthatnak abban, hogy legyen erőd bármihez. Örülök, hogy tudtunk segíteni, és valóban nagyon aggódtunk érted, amikor nem jelentkeztél. 🙂 Ha bármiben segíthetünk, minket mindig megtalálsz itt. 🙂

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Róbert! Ha benézel írjál már néhány sort magadról,befejeződött a program? Eltudod látni a munkádat? Kíváncsiak vagyunk mindannyian! Üdvözlettel!

mimi xd answered 13 év ago

 Valóban Róbert írhatnál néhány gondolatot magadról. Van még pánik rosszulléted most hogy dolgozni jársz?

Juhász Róbert answered 13 év ago

Köszönöm az érdeklődéseket!A program még tart,épp ma voltam kontrollon.A munkával semmi probléma,el tudom látni!Rosszullétek sem voltak,talán jó hogy le tudom kötni magam.Jól esik hogy így érdeklődnek az állapotom felől!Ígérem ha tudok válaszolok kérdésükre!!!

Sára Biró answered 13 év ago

Kedves Róbert! Már többen is kérdezték az oldalon tudok-e valamit a Róbertről. Nagyon örülök,hogy jelentkezett. ha lesz idő egy kis beszámolónak szintén örülnék(nénk).
Hányszori étkezésen van,változott az inzulin? Milyen tanácsokkal látták el?
Őszintén örülök,hogy megy a munka!:-)
Amióta nem láttuk üzenőfalunk is van,ott  fenn jobb oldalon:-(

mimi xd answered 13 év ago

 Örülök Róbert,hogy rendeződtek a dolgok. Jelentkezzél időnként. Jó hogy elmúlt a pánik,ez rossz dolog csak az tudja aki megtapasztalta.