Ha magas a cukor akkor vízes ruhát kell tenni a homolkra és akkor helyre áll !!!

KérdésekHa magas a cukor akkor vízes ruhát kell tenni a homolkra és akkor helyre áll !!!
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 12 év

Határtalan az emberi butaság!!! Ismerösömnek ezt ajáloták, én már szóhoz sem jutok!! És el is hiszi tegnap már ezt csinálta..

7 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 HÁT ILLENT ÉN MÉG NEM IS HALLOTTAM!!

Krisztina Kiss answered 12 év ago

AZT HITTEM BEFONOM EZT A PÁR SZÁL HAJAMAT MIKOR ELMESÉLTE!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Aztán kitudja hogy régen milyen fortélyokat használtak,sokféle képpen gyógyitgatták magukat az emberek nagyanyáink idejibe! Körülbelül 1-éve amikor bent voltam a kórházba az ágyszomszédom egy szerb nénike volt,ő azt mesélte h neki volt pajzsmirigybetegsége és vizesruhát rakott mindig a nyakára ,ezáltal visszahúzódott a göbe!! Ki tudja?!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Krisztike a hideg vizes ruha ilyen melegben javítja a közérzetet, sok embert látok hogy vizes pólót vesz fel , vagy vizes zsebkendővel a fejét,borogatja. Mindenképpen igyon sok vizet az ismerősöd és mérje rendesen a vércukrát és figyeljen oda az étkezésre,mert hamarosan HgbA1C vizsgálat esedékes ( meg a szövődmények miatt is!!) és nem lehet csak vizes borogatásban bízni:-)

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Tudom vízes ruha most melegben nagyon jó! de ö kimondotan cukor miatt használta mert valaki ezt ajálota neki-:)) Most egyhétig lányánál van igy biztos nem mér cukrot ott nem figyel rá….

magdi answered 12 év ago

Felháborít  a legújabb eü. rendelet. Ha a HbA1c   2 vizsgálat során meghaladja a 8-t, elveszik ez eddig használt inzulint, és egy rosszabb minőségűt adnak helyette, vagy megtarthatod, de igen csak magas árat kell fizetni érte. A párom 25 éve cukorbeteg, az első pillanattól inzulin kezelést kapott. A lehetőségeinkhez képest nagyon betartja az előírt dolgokat, ennek ellenére nem lehet beállítani a cukrát. Hogy lehet büntetni valakit, aki önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe?! Tényleg az a cél, hogy pusztuljon a beteg ember, nincs szükség rá? Nyugaton 90 és a feletti embereknek szívritmusszabályzó készülékeket ültetnek be. Nálunk majd a középkorúak sorban fognak elmenni, mert nem kaphatnak megfelelő inzulint, gyógyszert! A kereszténynek mondott kormányzatunk nem is meri a HUMÁNUM szó értelmét!

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Magdi üdvözlünk az oldalon! Megértem a felháborodásodat, de ha ezzel a kezeléssel nem lehetett beállítani a cukrát,hátha egy másikkal jobban sikerül. Említetted,hogy a lehetőségekhez képest betartja a diétát,és gondolom a rendszeres mozgást. Esetleg nincsenek hypoglikémiás rosszullétei? Mert abban az esetben,ha ezt dokumentálta pl. az ügyeletes orvos,vagy a mentő akkor a törvény miatt nem kell feltétlen más inzulinra tenni.
Nálunk is volt olyan eset akinél volt dokumentált hypoja a betegnek, és mégis áttértünk humán inzulinra  és  sokat javult az anyagcseréje a betegnek.