frontérzékenység

Kérdésekfrontérzékenység
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 14 év

 A frontérzékenység is egyfajta betegség? Mitől válik valaki frontérzékennyé?Előre is köszönöm a választ!

3 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 A kérdésemre azóta sem kaptam választ de azt tudom hogy egyre több ember szenved a frontok kinjaitól! Ilyenkor napokig is betegek lehetnek az emberek,fejfájás szédülés vércukor emelkedése vagy esése,vérnyomás ingadozás szivtájéki és  izületifájdalmak mint megtörténhetnek!!Sőt az agyi keringést is befolyásolhatja!!

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Zsuzsa!

A frontérzékenységhez azt is tudni kell, hogy ilyenkor megváltozik a légnyomás, ami jelentősen befolyásolja az emberi test minden szervrendszerét. Az utóbb időben szerintem azért lehet több frontérzékeny, mert sokkal kevesebb időt töltünk a szabadban, ahol a szervezetünk hozzászokhatna ezekhez a természetes változásokhoz. É sza sem mellékes, hogy rosszabbul toleráljuk a negatív dolgokat, és természetes állapotokból is betegséget kreálunk.
De ez csak az én szubjektív véleményem. 🙂

Ilona50 answered 13 év ago

 Van frontérzékenység,ami megemeli a vércukrot,vagy fejfájást csinál . Szinte minden embert érint valamilyen szinten. Igaz lehet az Eszter véleménye ,mert régebben az emberek többet dolgoztak,vagy mozogtak a szabadban,ma már inkább a lakásban ülünk.