Fogyókúrás tippeket szeretnék kapni!

KérdésekFogyókúrás tippeket szeretnék kapni!
Vica diabetes kérdezte ennyi ideje: 12 év

106 kg-s,165 cm magas vagyok.Jelenleg szoptatok.Terhességem alatt cukorbeteg voltam.Ötletet adjatok!

10 Válasz
katalin answered 12 év ago

ÖTLETET TUDOK ADNI DE AZ AKARAT A LEGFONTOSABB.MINDENKÉPP IRD ÉS SZÁMOLD A KALORIÁKAT MERT IGY LÁTOD MENNYIT ESZEL EGY KIS TORNA MEG 6 UTÁN NEM EVÉS NEKEM EGYSZER BEJÖTT DE MEGTARTANI EGY ÉLETEN ÁT IS NAGY KIHIVÁS.ÉN ÉVEKIG TARTOTTAM DE A HARMADIK TERHESSÉGEMNÉL UJRA HIZTAM.

Vitaminbiblia answered 12 év ago

Kedves Vica! először méregteleníteni kell!, majd lehet fogyókúrázni, viszont a fogyókúra elég összetett dolog, nagyon fontos hogy egyénre szabott legyen, figyelembe véve a meglévő betegségeket, és különböző allergiák, érzékenységek, ezért ha ír egy emailt a jelenlegi problémákról, ingyenes személyre szóló  életmód tanácsot álitunk össze          email:  healtroute@gmail.com

kezdocukor answered 12 év ago

Sokat kell mozogni,csökkenteni kell a kalóriabevitelt ,mindezt nehéz megtenni és ezért nehéz a fogyás.A méregtelenítést amikor hallom már rosszul vagyok. Ingyenes ? Mi  van ingyen?

Sára Biró answered 12 év ago

Mindenképpen a rendszeres mozgást tudnám javasolni,naponta 30-45 perc gyaloglás,kerékpározás. Oda kell figyelni a kalória bevitelre és a szénhidrát fogyasztásra. Naponta 5 alkalommal étkezni, sok zöldséget fogyasztani,bő folyadékbevitel mindenképpen indokolt.Az lenne a jó ha sikerülne sokáig szoptatni. 
 Fogyasztó "csodatabletták" semmiképp nem jönnek szóba,illetve sem a hashajtók,sem a vízhajtó teák!
A legnagyobb fogyókúrás tévhitekA táplálkozás magatartási zavaraiAz elhízás születéstől van kódolva az agyban. Számtalan reklám zúdul ránk a médiából, és miért ne próbáljuk ki, ha a képen mosolygó retusált szépségnek is bevált vagy éppen ismert színész vagy énekes reklámozza. Az igazi veszélyt a bevizsgálatlan csodaszerek jelentik, melyek számos toxikus, illetve mesterséges anyaggal telítik a szervezetet. Egyik nap az iwiwien valaki azt írta,hogy könyvet ír a fogyásról nem tudom talán 50 kilót fogyott. Na ilyenekbe nem szabad belemenni.
A fogyásra a legjobb az életmódváltás: azaz mozogni és egészségesen táplálkozni.

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Én tegnap fél 4.kor du-ettem utoljára,ezután nem voltam éhes, éjjel rosszullét kerülgetett,ittam vizet ennyi, hiába mondják egyek h nem kivánom akkor nem kivánom de az eredmény" rosszullét" megijedtem!!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Na igen,de erről beszélek,olyan nincs hogy semmit nem enni,mert utána többet kell enni, vércukor esést  követően  magas is lesz a vércukor,így nem lehet fogyókúrázni. Egy kis salátát enni kell este 6 körül.

Lajos Máté answered 12 év ago

 A legjobb fogyókúrás tipp,hogy kevesebbet enni és többet mozogni,ez örök igazság csak mindig elfelejtjük.

Katalin Nagy answered 12 év ago

Szerintem is az a legjobb ha kevesebbet eszünk és mozgunk,de nekem segített az is ,hogy amióta a Victoza injekciót adom a vércukrom miatt kevésbé vagyok éhes,korábban mindig az ételen járt az eszem és folyamatosan nassoltam.Most a pajzsmirigy hormon betegségem is helyrebillent. 10 kg-t sikerült fogynom és ez tartós.A TSH is jó kell legyen,hogy fogyni lehessen.

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Vica sikerült fogyni?

Horváth Anita answered 12 év ago

Szia Vica!A terhesség kezdetekor hány kiló voltál?Mennyit híztál a szülésig?Túl vagy a szülés utáni első hat héten,mert csak akkor kezd el a "fogyókúrát".Fogyasszál sok rostot,rostok vannak a zöldségekben és a gyümölcsökben,teljes kiőrlésű lisztből készült termékekben.Persze a teljes kiőrlésű pékáruból is csak mértékkel,mert szénhidrát azért abban is van.íA folyadékbevitelre fokozottan ügyelj a rostok és a szoptatás miatt.Ja és az alkoholmentes sör lehet segít,hogy több tejed legyen,de kalóriatartalma azért elég magas. Ne fogyasszál olyan zöldségeket pl.paradicsom,paprika,aminek nincs idénye,mert az többet árt,mint használ.Húsok közül,mert remélem fogyasztasz, a soványakat (csirke,pulyka….)kevés olaj felhasználásával készítsd el.Olajból is  az egyik ismert olaj márka trióját,ami 3 különböző magas omega 3 zsírsavtartalmú olajat tartalmaz.Ugyanis a baba agyának fejlődését az omega 3 támogatja.Ezenkívül érdekelne mit eszel egy nap!