Fetis vagy annal tobb?

KérdésekFetis vagy annal tobb?
Vigh Eniko kérdezte ennyi ideje: 13 év

Fetis vagy annal tobb?
A veleemnyetek szeretnem ki kerni,nagyon fontos lenne!Van egy 17 eves srac aki eloszeretettel betegesen gyujti a noi felsoket,noi zakokat!Ha nem tud megszerezni egyet kepes minden baratjat odatenni hogy szerezzek meg kulomben rosszul van,sirhatneka van!Jelzem nem keszul divattervezonek!Valosaggal bujja es lesi a lanyok cuccait hogy ujabb felsoket kapjon!Altalaban csak fuss anyagu felsok erdeklik es hallottam azt is hogy ezekbol raad nemelyiket arra alanyra akivel eppen lefekszik!mennyire normalis ez a fetis??Nagyhaja volt a sracnak,most levagatta 0 -ra,de mar lattam kifestve szemet szajat merthogy a lanyomhoz hasonlitja magat!Kerlek benneteket szoljatok hozza!Koszonom!

5 Válasz
Best Answer
Krisztina Kiss answered 13 év ago

SZERETINTEM ABSZOLUT NEM NORMÁLIS DOLOG. SZÓ SZERINT BETEGES!!!

stewes answered 13 év ago

Látensen mindenkiben jelen van ez a tulajdonság (is), csak nem mindenkinél kerül felszínre és nem mindenkinél ilyen erősen. A konvencióktól eltérő viselkedés ez. Addig nincs ezzel baj, amíg nem a lép valami helyébe, nem helyettesíti azt. Pl. ha már nő sem kellene neki, elég ha felveszi magára a nő holmikat, s így elszórakoztatja magát az már nem jó. Ha a partnerének is tetszik ez, mindkettejüknek jó így, akkor miért ne. Ha csak elviseli, mert nem akarja megbántani, az hiba.

Van egy fiatal szó, ami nem új fogalmat takar. Metroszexuális. Vannak férfiak, akik egyébként nem saját nemükhöz vonzódnak, a kapcsolatuk a nőkkel teljesen szokványos, de nőiesen öltöznek. No ezt most nehezen tudom leírni. Nőiesen, de nem nőnek öltöznek. Azaz nem járnak szoknyában, nem viselnek melltartót, egyáltalán nem akarnak nőnek látszani. A női ruhatárban sok olyan darab van, amit a férfiaktól vettek kölcsön. Pl. blézer, nyakkendő, pantalló, félcipő stb. A metroszexuális olyan ruhadarabokat vesz fel, ami nőknek készülnek, de férfiak is hordanak hasonlót. Gyakran a viselkedésük is nőies, s így könnyel megkapják, hogy meleg.

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Enikő!
A fiú viselkedése már nem egészséges. Ez már kezdődő fétisizmus, és ha nem kap megfelelő segítséget, odáig fajulhat, hogy csak akkor fog tudni szexuális életet élni, ha a partnerén valamilyen, általa gyűjtött ruhadarab van. Az, hogy elkezdte festeni magát, lehet önmaga keresésének útja is, de ebben az esetben ez komolyabb figyelmet érdemel. Jó lenne, ha pszichológus látná a fiút.
Kedves Stewes!
Jó, hogy említed ezt a fogalmat. Valóban azokra a férfiakra mondják, akik jóval többet adnak a küldő megjelenésükre, mint az átlag (kozmetikus, manikűr, enyhe smink – alapozó, púder, átlátszó lakkal kifestett körmök). Már-már kínosan figyelnek az öltözködésükre, de szigorúan férfias ruhadarabokat viselnek.

Vigh Eniko answered 13 év ago

Koszonom kedves ESZTER ES DRAGA BARATAIM HOGY MEGINT SZAMITHATTAM SEGITSEGETEKRE!
Igen,biztos vagyok benne hogy nem egesszseges viselkedese van ennek a fiunak aki amugy is antiszocialis,valahogy csak neki van igaza mindenben,mindnekit okol mindenrt,hiaba bansz vele szepen kiforditja es az ellentetet ertelmezi mindig!Engem most kifejezetten megutalt mert megkerdeztem tole,,miert gyujt noi dolgokat?Azt valaszolta hobbybol!Mondom nezd 2 okbol lehet,1 ha divattervezonek keszulsz es netan erdekelnek annak varasi technikai stb  vagy 2, fetis ami annyit jelent hogy csak akkor tudsz valakivel egyutt lenni ha rajta latod a ruhadarabot!Tagdta,utal mert rajottem igazam volt!A masodik varians a valosag csak eppen nem ismeri el,meg fel is haborodott hogy ot festisnek nezem
?Pontosan tudta micsodanak!Valoban olyan betegesen ragaszkodik a ruhadarabokhoz hogy csak azert hujitt lanyokat hogy megszerezhesse toluk ruhadarabjaikat,es ha nem kapja meg akkor kepes sirni,verekedni,es elhagyni a lanyokat meg sexualisan zsarolni hogy ha nincs ,,cucc,,mert ennek neevezi akkor nincs tallalka sem!Szoval nagyon fura es nagyon busulok ,mert ezta gyereket 3 eves koratol ismeri a kislanyom gyerekkori szereelme volt es a gyerek is imadta de most mar kketlem mert mindne lannyal ezt teszi,es gyakran valtogatja oket persze mindenkit zsarol!Mindnekit hibaztat!Ugy kepzelem mindt egy pshiopatat aki kepes  asorozatgyilkossagra olyan beteg agya van!
Elnezest de ezt latom benne e sfelek mert alanyom imadja!
Puszilok mindnekit ,megegyszer koszonom segitsegetek!Jo ejszakat kivanok nektek,puszi!

Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Enikő!
Megértem, hogy félsz, és valószínűleg ugyanezt érezném, ha nekem is lenne lányom. Fontos, hogy a lányoddal meg tudd beszélni, hogy mit látsz a fiún, és hogy vigyázzon magára. Az eltiltás ilyen esetben általában nem működik, mert akkor is találkozik vele, és meg sem hallgatja a véleményed. De ha elmondod neki, hogy ez a viselkedés hova vezet, a lányod el fogja tudni dönteni (remélhetőleg), hogy a későbbiekben akar-e ezzel a fiúval barátságban lenni.