Felétek hogyan működik a testcsík felírása, kiváltása?

KérdésekFelétek hogyan működik a testcsík felírása, kiváltása?
rgyorgy kérdezte ennyi ideje: 12 év

Havi három dobozzal dukál nekem. Eddig kiváltottam 18 dobozzal, ami elfogyott. A következő receptet csak augusztus 23-án lehet kiváltanom.

35 Válasz
Best Answer
jaskó answered 12 év ago

Tudomásom szerint az intenzív inzulinterápiás kezelésben részesülő betegek részére havonta 3 doboz (150 db) csík felírása és kiváltása engedélyezett. Napi 4x, vagy több alkalommal inzulint beadó betegek részére. Ha valaki többet akar, akkor a plusz mennyiséget készpénzért megvásárolhatja. Én mindig havonta íratom fel a többi gyógyszeremmel együtt a csíkokat

Sára Biró answered 12 év ago

 Gyöngyi gratulálok a jó eredményhez! Ezek szerint sikerült elrendezni a receptet,gondoltam hogy a számítógép program a gond:-)

rgyorgy answered 12 év ago

Hála a sorsnak holnap mehetek stixért.

Sára Biró answered 12 év ago

 Akkor lehet mérni. Sikerült átállítani a  mérési tartományokat? Nem tudom az milyen rendszer?

rgyorgy answered 12 év ago

Office irodai csomagban a táblázatkezelő, Excel. Az érdekesebb dolgokat a formázás menüből a feltételes formázás-al lehet beállítani.Vc átlagszámításhoz, a függvény táblázatból lehet válogatni. Nekem jó, mert első ránézésre látom mikor kell jobban odafigyelnem, változtatnom valamin.Vasárnaptó külön oszlopba írom, hogy naponta milyen fronthatás van. A különböző színű cellák lehetővé teszik, hogy nem kell a sorokban, oszlopokban a számokat figyelni.Sokkal nagyobb területet lehet áttekinteni egyetlen pillantással.
Már tudom,Ctr c, és küldöm:-))

Sára Biró answered 12 év ago

 Rendben,várjuk:-)