Fejfájás

KérdésekFejfájás
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 14 év

Tavaly kezdödött nálam fejzúgás ,elöször csak enyhébb de ebben az évben már erősödött,,mindenféle vizsgálaton voltam (ct-mr-fülészet-nyaki ultrahang)eredmények jók,tudni kell h életemben soha nem volt fejfájásom.Amire választ szeretnék kapni az a következő,a fejzúgás az a fejfájásnak egyik fajtája ,vagy a kettö,nem ugyanaz,tehát a fejfájás is más dolog és a fejzúgás is?(tudni kell h 1 éve változókort állapitott meg nálam a nőgyógyászom) elörre is köszönöm a választ!

4 Válasz
Sára Biró answered 14 év ago

A fejfájás egy tünet,ha az eredmények jók az megnyugtató!Gyakran okozhat fejfájást,akár szédülést a nyaki csigolya meszesedése,lehet ok a hormonális változás is,vagy pszichés ok,okozhatják a frontok,akár vérnyomás ingadozás!
A kezelőorvosnak jelezni kell a panaszt,biztos kitalál valamit, ami segít!

Zsóka answered 14 év ago

Nem árt ha figyeled a vérnyomásod és a cukrod is, mert a hirtelen leesett vérnyomás és a hirtelen emelkedő cukor is okozhatja a fejfájást.Nekem elkezd fájni a fejem rögtön mérem mindkettőt.

Zsóka answered 14 év ago

Bocsánat az előbb elfelejtettem, hogy nekem akkor van fej és fülzúgásom ha lemegy a vérnyomásom a normális érték alá.Néha olyan érzésem is van mintha sapka lenne a fejemen.

Zsuzsanna Német answered 14 év ago

 A kislányunk mióta sajnos cukorbeteg lett azóta folyamatosan méri a cukrunkat,hála isten az rendben van,énpedig mindig ellenőrzöm a vérnyomásom.sőt még vezetem is egy noteszbe .de kutyaütött egy bategség ez a fejzúgás is az biztos! Köszönöm a válaszokat!