Ezüstkolloid

KérdésekEzüstkolloid
Milány Tiborné kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Sárikától szeretném kérdezni, mi a véleménye az ezüstkolloidról?

5 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 11 év ago

 Szia!
Sajnos semmilyen konkrét  tapasztalatom nincs  az ezüstkolloiddal kapcsolatosan:-(

Gitka answered 11 év ago

Üdv

Régóta használom nyáron kitűnően hűt, bőr gombát megszünteti, körömgombáról ugyan ez nem mondható. Téli viselésnél én nem igazán érzem, hogy melegítene igaz idáig csak egy volt rajtam kettővel milyen lehet majd ki próbálom.
 

Sára Biró answered 11 év ago

 Nagyon köszönjük,hogy megosztottad tapasztalatodat. 🙂

Milány Tiborné answered 11 év ago

 Üdv Gitka!Ezt nem értem! Az ezüstkolloid az  nem egy folyadék ? Én festék hiányos bőrt szeretnék vele rendbe hozni, szerinted jó rá? Várom válaszodat!

Gyöngyi answered 11 év ago

Sziasztok!

Én és a környezetemben jó néhány ember rendszeresen használja az ezüst kolloidot. Én elsősorban megelőzésre (vírus és egyéb fertőzésekkel szembeni védekezés). A saját és kollégáim tapasztalata, hogy kezdődő torokfájás esetén szinte egy nap alatt elmúlik a torokfájás ill. nem alakul ki. Gyermekeknek is lehet fogyasztani. Az egyik kollégám személyes tapasztalata, egyik alkalommal horgászás közben vmi érte a szemét, szinte véres volt este, gennyes. Már úgy volt, hogy másnap a szemészetre megy, amikor eszébe jutott az ezüst kolloid, csepegtetett a szemébe és másnap reggelre már nyoma sem volt. Szinte Ő sem hitte el.
Most röviden az ezüst kolloid hatásáról:
A Crystal Silver Natur Power étrendkiegészítő (régi név: Nano Silver)ezüstkolloid oldat a legtermészetesebb antibiotikum – grapefruitmag-kivonattal.

Az ezüstősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlennyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították.Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikaitelepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

A Science Digest 1978/3-as számában közzétett kutatási eredmények szerint azezüstkolloid kb. 650-féle kórokozó elpusztítására képes. Számtalan bakteriálisfertőzéses probléma, gyulladás esetén javasolható a használata – legyen az akára test belsejében vagy a bőrön. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nemkárosítja, mert elsősorban a vékonybélben szívódik fel.

A Nano Silver ezüst kolloid külsőleg alkalmas arra is, hogy a lakókörnyezetehigiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatásmentes,antibakteriális védelemmel lássa el. A kertben a növények bakteriális és gombásbetegségeit is kezelheti vele. Használhatjuk ivóvíz fertőtlenítésre, hűtőszekrényszagtalanítására, cipősprayként, stb.

Az ezüst kolloid fogyasztásával kapcsolatban pl. a következő betegségek eseténvannak kedvező fogyasztói tapasztalatok: Lyme-kór, tüdőgyulladás, candida,szem-fül-száj és torokgyulladás, herpesz, gyomorfekély,külsőleg pattanásra, sebekre, ekcémára, viszkető kiütésekre, csípésekre,szemölcsökre, bőrgyulladásokra.

Az ezüstkolloid a baktériumokba, vírusokba kerülve gátolja azoknak azenzimeknek a hatását, amelyek az egysejtűek anyagcseréjében vesznek részt, ígya kórokozók pusztulását okozza.

A vírusok fehérjeburkába behatolva károsítja azok szerkezetét, megakadályozzaszaporodásukat és elősegíti kiürülésüket a szervezetből.

A Nano Silver ezüstkolloid összetétele: szűrt, tisztított víz, nanoméretű(1-100 nm) ezüstrészecskék, grapefruitmag-kivonat. A lehető legtisztább ezüstöttartalmazza (99,99%)

Adagolása: 20-50 ml közötti mennyiség, étkezés előtt.

Az ezüst kolloid hatásairól készült két műsor: http://www.shp.hu/hpc/userfiles/ossejt-terapia/ezust_kolloid_riport.mp3 (mp3), melyben, mint a legszélesebbhatásspektrumú antibiotikumot ismertetik az ezüst-kolloidot és a tv2 2testŐr műsora az ezüst-kolloid (illetve az oreganoolaj) gombás fertőzések elleni védelemben betöltött szerepéről.