Ez is érdekes, sőt lehet, hogy igaz. Mi a véleményetek ?

KérdésekEz is érdekes, sőt lehet, hogy igaz. Mi a véleményetek ?
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ezt a jobb oldali reklámok közt találtam. Gondolom többen olvastátok.  Nézzétek meg és mondjatok véleményt.  

http://impulsermagazin.com/hu/amirol-a-gyogyszergyarak-nem-szivesen-beszelnek/

10 Válasz
Best Answer
Marika answered 12 év ago

Sárika !! Érdemes elolvasni ezt a cikket , nem azt állítja , hogy nem kell tovább szedni a gyógyszereket . Ha javulás következik be sokkal kevesebb gyógyszerrel élhet és az mindenképpen kívánatos lenne. Ez a vizsgálat egy állapot felmérés és egy hőtérképet készít az egész testről és a vörös színnel jelzi , hogy hol van a baj . Itt nem kérdeznek , csak a vizsgálat után megmondják hol a probléma és milyen kezelés szükséges .

Marika answered 12 év ago

Szia Toni !!Itt Komáromban is van rendelése a doktor úrnak ez a bizonyos SONO TERÁPIA . Az én húgom is volt állapot felmérésen és kezeléseken Náluk és amit a hagyományos orvoslás meg sem talált itt rendeződtek a problémái . Ajánlották , hogy évente egyszer ismételje meg a kezeléseket . Az állapot felmérés és huszonöt kezelés került harmincnyolcezer ft – ba . Azóta jól van !!! Az egészség minden pénzt megér és mellékhatások nélkül !!!

Nanita answered 12 év ago

Mivel a mágneses tér gyógyító hatását is felhasználják, csak jó lehet. 🙂 Legalábbis nekem az ilyen jellegű karkötő bevált. Nem múltak el a nyavalyáim, mint tudjátok, de a mindennapjaim sokkal jobbak. A mágneses készüléket amit otthoni megvételre is ajánlanak valószínűleg megvenni nem fogom az igen drága ára miatt, de ha közelben lenne ilyen kezelés kipróbálnám.

Sára Biró answered 12 év ago

 Amikor egy reklám azzal kezdődik,hogy gyógyszerek nélkül akkor máris fenntartással vagyok, és nem tudom komolyan elolvasni a cikket! Soha nem szabad kijelenteni, azt gyógyszer nélkül mert sok embert ezzel a mondattal félrevezetnek.  A Krisztinának úgy emlékszem ezzel kapcsolatosan van is tapasztalata. Én is láttam egy ilyen vizsgáló lapot és leírták,hogy ilyen,meg olyan vizsgálatokra menjen el az illető. Többek között megmondják a kardiológusnak,hogy csináljon pl.terheléses EKG-t. 

katalin answered 12 év ago

Hát ezzel vagyok ugy hogy nem is látom a jobb oldali reklámokat meg nem is hiszek benne.

jaskó answered 12 év ago

Én is kétkedve fogadom a csodamódszereket, de a Sono Terápia NEM AZ! Az tényleg működik és igen hatásos keringés javító módszer. Egyik közeli hozzátartozóm alapbetegsége miatt a vérében speciális, hőre érzékeny fehérjék,találhatók, melyek +8 fok alatt lezárják a perifériás hajszálereket. Ezt követően  (főleg a lábujjai) a végtagjai kisebesednek és ez a folyamat a teljes gyógyulásig eltart kb öt hónapig Kegyetlen fájdalmas és a járását szinte teljesen blokkolja. Múlt év őszén kipróbálta a Sono Terápiát. Minden nap hordtam kezelésre A lényeg a lényeg: 17 év kisebesedett lábbal végigült téli időszak után ELŐSZÖR!!!! EGYETLEN ALKALOMMAL SEM ZÁRTAK LE AZ EREK. Elmaradt a sebesedés és folyamatosan meleg volt a lába és a komfort érzete teljes volt. BÍRT JÁRNI! Sajnos drága a kezelés, de egyértelműen hatásos!!!

Lamár Krisztián answered 12 év ago

"A terápia hamar átkerült a mindennapokba, mivel az ember olyannyira tönkretette a saját környezetét, hogy a Föld természetes eletromágneses terének jótékony hatását valamivel pótolnunk kellett a civil életben is." Ez egy jól hangzó blöff. Nos, a föld mágneses mezeje folyamatsoan gyengül, és  bár sok földi elváltozásért a civilizáció a felelős, ezért most éppen nem. Itt arról van szó, hogy a doktor úr árulja a prtékáját, és arról akar megyőzni, hogy az ő módszere jobb, mint a konkurencia módszere. Ez teljesen méltányolható törekvés.

Marika answered 12 év ago

Kedves Krisztián !! Itt én vitába szállok Veled !! A doktor úr " gyakorlott " orvos érsebész vplt és egy tapasztalt orvos , több nagyvárosban van rendelése többek között Budapesten is . Nem akarja mindenáron eladni a találmányát , de segít azokon az embereken akit a nyugati orvoslás nem tud meggyógyítani , mert nem is találja meg a baj forrását Biztosan tudod , hogy a gyógyszerek a tüneteket enyhítik csak és ha nem tudod mit kell gyógyítani akkor miről van szó ???

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Kedves Marika, én nem mondam véleményt a doktor úrról, mivel soha nem is találkoztam vele. Én csak az idézett írásról mondtam véleményt, amely tele van a direkt marketing iskolapéldáinak számító mondatokkal. Egyet idéztem is ezek közül. Az ismeretterjesztésbe burkolt reklám manapság minden szakterületen előfordul, nem csak az orvoslás terén. Én ebben semmi kivetnivalót nem találok, és nem ítélem el, aki ilyen módszert alkalmaz, hiszen csak a termékét/szolgáltatását akarja eljuttani a potenciális célközönséghez.

Julcsi answered 12 év ago

A Sonoterápiáról én csak jót mondhatok! Kétszer vettem kezeléseket. Először 3o-at majd az ősszel l5-t.Nekem nagyon jót tett. Először azért mentem el mert már többször észrevettem, hogy járás közeben megrogynak a térdeim és ez mikor a zebrán történt velem, akkor nagyon megijedtem. Személyesen ismerem a doktor úrat és én jó véleménnyel vagyok a kezelésekről.Nekem használt! Az első kúrához kaptam ajándékba l5 Bemer mágnes kezelést, na az is jó! Aki meg teheti, hogy vegyen sono kezelést annak csak ajánlani tudom! Persze az, hogy gyógyszer nélkül éljen az akinek arra szüksége van, az nem igaz!