Ereink védelme!

KérdésekEreink védelme!
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Hogyan mentsük meg ereinket?

4 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 1. Ne dohányozzunk!2. Mérsékeljük az alkoholfogyasztást!3. Kerüljük a túl cukros és túl zsíros ételeket!4. Mindennap sétáljunk legalább fél órát.5. Kerüljük a stresszt!6. Testsúlyunkat tartsunk kontroll alatt, azaz közelítsük az ideálishoz!!!  

Marika answered 11 év ago

A gingko biloba értágító hatása révén javítja az agyi vérellátást és ezzel fokozza a szellemi teljesítőképességet, serkenti a végtagok vérellátását és anyagcseréjét . Gátolja a vérrögök keletkezését és ezáltal véd az infarktus és a trombózis kialakulása ellen . Érezhető változás a szedés elkezdése után kb 3 héttel érezhető .Hónapok óta szedem én is a kombinált kapszula formáját ami magnéziumot is tartalmaz . Az időskori Demencia javítására is ajánlott a szedése .

katalin answered 11 év ago

Hát Zsuzsa ez mind igaz de a mai világban a streszt kerülni már tudomány.Meg hát a testsuly is nehéz eset nálam legalább is de tény hogy ezek mind az egészségünket védik.Marika én most Diabion vitamint szedek abba is van ginzeng egész jo.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Katikám nálam ugyan ez a helyzet,Mind 2-dolog problémás (súly ,stressz) de azért itram egy kérdést !!Egyébként én félévente 10-infúziót kapok,novemberben megint:-) aztán elvagyok egy barabig !!4-éve már kapom rendesen az infúziókat,számoljunk csak ,a kezdésnél 48-éves ha voltam!!