Érdekelne ki hol dolgozik a cukorbetegséggel.

KérdésekÉrdekelne ki hol dolgozik a cukorbetegséggel.
katalin kérdezte ennyi ideje: 12 év

Arra lennék kiváncsi mennyire tudjátok össze egggyeztetni és több müszakba dolgoztok-e.

8 Válasz
Nanita answered 12 év ago

Én 2005-ig munkahelyen/munkahelyeken dolgoztam, de a betegségem és gyerekek léte, hát hogy is mondjam, egy idő után mindig "problémát" jelentett .soha nem dolgoztam műszakban, az még az egészséges ember szervezetét is megviseli, nemhogy a mienket. Azóta én itthon dolgozom a saját irodámban, így akkor eszek amikor szeretnék, akkor mérek cukrot amikor szeretnék és ha úgy döntök, pihennem kell, akkor nem gond, ha leállok a munkával fél órára. Majd bepótolom később hisz hosszú az este. 🙂

Gyöngyi answered 12 év ago

Én közszférában dolgozom, kormánytisztviselő vagyok. Szerencsére a munkámban nem gátol a betegségem, közvetlen környezetem, főnökeim tudják, hogy cukorbeteg vagyok, és tolerálják is. A cukorbetegségem előtt is ezen a területen dolgoztam, bizonyítottam, így azt gondolom, hogy ez is nagymértékben hozzájárult ehhez. Én mindent megteszek, és eddig úgy érzem sikerült is, hogy továbbra se gátolja a betegségem a munkámat. Mióta pedig analóg inzulint alkalmazok, még könnyebb. Párszor előfordult, hogy pont akkor jött kolléganő a zűrös ügyét megbeszélni, amikor épp leesett a cukrom. Kértem tőle 3 percet, megittam a gyümölcslevet és folytattuk. Sokszor elviccelem "leesett a cukrom és még nem sikerült megtalálnom" és ehhez hasonlók. Nem volt még ebből gond.

katalin answered 12 év ago

Én varronöként normába dolgozom és ugy érzem egyre nehezebb de nehéz olyan munka helyet találni ahol a cukromat is tudom kezelni és orvoshoz járni.

Pityu answered 12 év ago

Nuyugdíjas vagyok. 42 év 211 nap munkaviszony után, melyből 20 évet és 2 hónapot dolgoztam váltott műszakban, már három éve "lopom a napot".

Hné M Melinda answered 12 év ago

 Egészségügyben dolgozom, de nem kell műszakozni. Gyermekorvosi körzetbe vagyok asszisztens. Hogy mennyire lehet összeegyeztetni a munkával a betegséget? – nem egyszerű!. Elvileg délig tart a rendelési idő, természetesen erre telik meg a váró, ilyenkor jön a sietés, kapkodás, van,hogy 2-2,15-kor végzünk. Ebben az esetben nincs rá 2 perc,hogy bekapjam az ebédet – pedig nagyon tudok sietni,ha kell- vagy tolódik az egész, vagy egy falat-egy gyerek-egy falat-egy gyerek. Nem könnyű. Dolgoztam olyan doktornővel,aki mikor észrevette,hogy rosszul vagyok, becsukta az ajtót,hogy a kint lévők nem olyan betegek mint én, szedjem össze magam, aztán úgy folytassuk, de ez nem mindenkinél van így.

Marika answered 12 év ago

A kereskedelemben dolgoztam , még nyugdíjasan is két évet és nekem volt olyan , hogy a vevő szólt , hogy látja rajtam , hogy nem vagyok jól . Ott maradt velem megvárta amíg mérek és eszem , és csak akkor ment el .Ha nem volt vevő akkor kitettem , hogy rögtön jövök és elintéztem a mérést és az evést .A főnököm is cukorbeteg volt és így megértette a problémámat.

Mari Nagy answered 7 év ago
Mari Nagy answered 7 év ago

 Úgy dolgozom mint geodéta.