Előfordult – e már veled , hogy az inzulin adagoló tollad dugattyúja elakadt ??????

KérdésekElőfordult – e már veled , hogy az inzulin adagoló tollad dugattyúja elakadt ??????
Marika kérdezte ennyi ideje: 13 év

Magas vércukor értékeket mértél és nem tudtad mi az ok …….

6 Válasz
katalin answered 13 év ago

Az utobbi idöben észre vettem hogy van ugy elakad beadás közben.Most meg egyik nap nem is jött inzulin de észre vettem és megcsináltam de oda kell figyelni.

Sára Biró answered 13 év ago

 Kati nehogy már rossz tollal add be az inzulint4 A tűt is meg kell nézni,mert volt olyan hogy a toll jó volt,de a tű el volt dugulva.Gyere be,hogy cseréljük ki a tollat.Érdekes,mert még 2 éves sincs 🙂

katalin answered 13 év ago

Csak az éjjeli tollnál vettem észre pedig azt kevesebbet használom a tüt sürün cserélem mert fáj ha nem jo biztos vastag a böröm!!na ezt hülyeségnek szántam amugy most jo szétszedtem és ujra betettem a patront.

Mária Balázs answered 13 év ago

 Nálam is előfordult,valamikor írtam is már ,de az volt a baj hogy a toll lenullázódott. Van amelyik évekig tart,de olyan is ami nem tart 3 évig.
Marika te időben észrevetted?

Sára Biró answered 13 év ago

Ma konkrétan erre egy eset.
Egyik kedves inzulinos betegünk behozta a tollát,hogy akad a dugattyúja. Kiderült,hogy másik cég inzulinja van a tollban.
Gondolom ti már tudjátok,hogy minden inzulint a saját cége által gyártott tollba szabad betenni!!

Marika answered 13 év ago

Nekem konkrétan az AUTOPEN-24 típusú tollal történt meg ez dolog ezzel kell adni a bázis inzulinomat a LANTUST . Megjavítottam , most jó . Új tollal történt , valószínű , hogy tovább állt és a spirálja nem csúszott rendesen , teljesen kinyomtam és glicerinnel nagyon picit bekentem és visszatekertem azóta jól működik !!!