Elliptikus trénert használok, arra vagyok kíváncsi, kinek milyen értéket mutat a számláló.

KérdésekElliptikus trénert használok, arra vagyok kíváncsi, kinek milyen értéket mutat a számláló.
Carolin80 kérdezte ennyi ideje: 11 év

Úgy gondolom – és azt is olvastam -, hogy nem mutat közel sem pontos adatokat. Azt szeretném tudni, hogy ki mennyi kalóriát éget el, kinek mit ír ki 1 óra edzésnél. Légyszi, írjatok magasságot és súlyt, mert csak úgy van értelme.

5 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

 Üdv.Carolina az oldalon 🙂 
Gyöngyi nevű felhasználó használja a trénert,személyes tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatosan.

rgyörgy answered 11 év ago

Szia Carolina!
Én naponta pedálozok, de nem figyelem a kijelzőt, az elem is már régen lemerült. Végeredményben az összes izmomat megmozgatja, és ez a lényeg.

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Sziasztok! Esős időben én is használom naponta, de sosem néztem a kalóriát, időre dolgozom, fél óra, max, még a megtett km-t  nézem. De ezek is függnek attól milyen erősségen tekerek. Legközelebb megnézem, de nekem is elemet kell cserélni hozzá mint Györgynek.

Gyöngyi answered 11 év ago

Szia! Én rendszeresen használom a trénert. Én nem a gép kijelzőjét nézem, hanem pulzusmérő órát. Az óra szerint 40-45 perc alatt 400-600 cal. mutat. Ez attól is függ, hogy melyik programot használom és ez idő alatt milyen tartományban van a pulzusom. Igazán az egésznek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, inkább a pulzust kell figyelni, hogy azt a megfelelő tartományban tartsam.

Gyöngyi answered 11 év ago

Eszembe jutott még valami. Azt olvastam, hogy az ilyen gépek kijelzőjén megjelenő értékek nem pontosak, mert a mért értékeket befolyásolja a tenyér izzadása is. Szóval én megbízhatóbbnak tartom a pulzusmérő órát, javaslom annak a beszerzését.